Нещо очаквано

Готови ли сте за горещата лятна комедия „Mamma Mia! Отново заедно”?

Взимайте приятелките и си подарете лятно слънце и много настроение с продължението на култовия филм!

Готови ли сте за горещата лятна комедия „Mamma Mia! Отново заедно”?

Момичета, има свободни места за корабчето за гръцкия остров Калокаири с „Mamma Mia!”, и то три дни по-рано! На 17 юли ladies night само в Cinema City!

Взимайте приятелките и си подарете лятно слънце и много настроение с продължението на култовия филм! В тази вечер, резервирана само за момичета, ви очакват и много приятни изненади!

Ще можете да се освежите с коктейл  от най-неочаквания сред джиновете Hendrick's, а Nescafe Dolce Gusto ще представят новата си колекция тероарно кафе със 100% биопроизход. Ще получите подарък-комплимент от Domaine Boyar – френско розе Paradiso Mediterraneo! А удоволствието от тази вечер ще бъде дори още по-голямо с превъзходен шоколад, който ви очаква в бонбониера Figaro на Сушард.

И преди да си попеете, потанцувате и посмеете до припадък с екслузивната прожекция на „Mamma Mia! Отново заедно”, вие и момичетата ще имате шанс да спечелите в томбола луксозна кафемашина, легендарния Osmoclean на Esthederm или луксозен комплект от Visa (калъф за документи и шал)!

Местата за тази момичешка вечер са ограничени! За билети вижте тук.

Ако все още не знаете, втората част на „Mamma Mia!” идва десет години след като филмът покори света и спечели над 600 милиона долара. Зрителите са поканени да посетят отново приказния гръцки остров Калокаири в чисто новата продукция, вдъхновена отново от песните на ABBA. Към любимите актьори от първия филм, които се завръщат и в този, се присъединява и звездата от „Пепеляшка” и „Зад волана” Лили Джеймс, която ще ни представи образа на младата Дона.

Разбира се, в любимия на милиони филм ще видим Аманда Сийфрид и Доминик Купър, които още в трейлъра обявяват, че ще имат дете! Колин Фърт, Пиърс Броснан и Стелан Скарсгард ще продължат да се борят за любовта на дъщеря си, а младата Дона ще покаже на всички началото на това шантаво приключение. Безспорната изненада на „Mamma Mia! Отново заедно“ е ролята на култовата Шер.

С подкрепата на Cinema City