Несесер

Градското момиче и онези откраднати 5 минути

Споделени впечатления за VICHY Mineral 89

Днес с Калина от f-gal.com си говорим за вдъхновението и красотата, за добрите примери и малките трикове, за задължителните кражби и страстното лято... все момичешки теми и истории. Тя ни сподели и своите лични впечатления за един от най-новите продукти на пазара – VICHY Mineral 89. А това винаги ни е било от полза, приятно четене!

Коя е Калина Николова тук и сега?

Може би най-трудният въпрос, на който често ми се налага да отговарям. На първо място, най-щастливата майка и съпруга. Професионално – разказвач на любими теми и истории. Това е нещо, което съвременното онлайн пространство припознава като блогър, контент криейтър и social media manager. В общи линии се опитах да намеря работа и занимание, които да ми позволяват да имам достатъчно време за най-важните хора в живота ми.

С какво се занимава градско момиче като теб?

Създавам съдържание, обвързано с теми в обсега ми на интереси. Най-любим и важен е лайфстайл дневникът ми f-gal.com.

Къде откриваш вдъхновение и красота?

Вярвам, че красота и вдъхновение човек може да открие винаги и във всичко, стига да има очи да ги види. А за да ги има, трябва да бъде позитивен човек. Колкото до вдъхновенията, те идват най-често с новите преживявания и пътувания. Дори кратките откраднати уикенди на някое ново място са напълно достатъчни. Без прекалена помпозност, просто търсеният уют и спокойствие, от които всички имаме нужда. 

Кои са твоите чисто момичешки трикове за грижа за себе си?

Обожавам кафето във всичките му форми. Денят започва с хладък душ и първата доза кафе под формата на скраб за тяло. Следва чаша топла вода с мед и канела, с която правя сутрешния си ритуал. Най-важно за мен е да осигурявам нужната хидратация на тялото си, само тогава се чувствам свежа и напълно заредена. Имам и моите малки хитрини – в чантата си винаги нося спрей с термална вода, която отскоро замествам с укрепващия и хидратиращ гел-бустер VICHY Mineral 89

А какво мислиш за него? Сподели впечатленията си.

На първо място, влюбена съм в консистенцията. Гел-бустерът е изключително освежаващ – нужна е само капка върху пръста и реакцията на кожата е моментална. Суперудобен флакон с дозатор, който осигурява необходимото количество, без да имам усещане за разливане. А нанесената консистенция сякаш се изпарява и тонизира кожата ми осезаемо и незабавно. Може да се използва като самостоятелен продукт, като първа стъпка от сутрешната грижа за кожата, преди нанасяне на фон дьо тен или след излагане на слънце. Продуктът има ефект на подсилване и уплътняване на кожата. Във формулата му има хиалуронова киселина с естествен произход и съдържание на 15 минерала, които го правят уникален по рода си. Той укрепва кожата и я прави по-устойчива, като я предпазва от външните агресори, на чието въздействие сме подложени всекидневно. Чувствам се спокойна, когато продуктът е в дамската ми чанта, защото знам, че мога да имам нужната хидратация във всеки един момент.

Кога една жена е най-красива? Кога ти самата си най-красива?

Красива е уверената жена. Тя демонстрира спокойствие и самочувствие и винаги сияе. Усмихната и позитивно настроена. Аз се чувствам красива, когато чуя думите „Искам да бъда като мама“ и видя онези очички, които те гледат с такова обожание, че придобиваш някаква супер сила, която те кара да бъдеш винаги добър пример!

Ако използваш всичките пет сетива – зрение, слух, вкус, обоняние, осезание, как би описала лятото на Калина?

Пясъчни замъци под звуците на „Бански на лалета“. Следващата седмица заминаваме за любимия ни Созопол, където в последните 15 години се чувстваме като у дома си. Задължителна дестинация всяко лято за Българското черноморие. Любимите ми червени очила на сърца, заедно с красив ретро бански на райета, отново в червено. Моето лято ще бъде подчинено на цвета на страстта.

Твоето послание към всички момичета, които четат тези редове в момента?

Да бъдат позитивни и уверени. Да си открадват своите „5 минути повече“ в деня само за себе си. Малко хидратация, освежаване на червилото и капка парфюм правят чудеса – нека не забравяме, че малките детайли сглобяват голямата картина! Вълнуващо лято!

С подкрепата на VICHY