Mish Mash Fest

Handmaids Cosmetic

Mish Mash Fest - Spring Edition

Handmaids Cosmetic

Няма как да не се съгласим, че грижата за здравето и красотата е една от предпоставките да бъдем вечно усмихнати и красиви. С наближаването на пролетта и след един от най-агресивните за кожата ни сезони – зимата, е хубаво да се замислим как да възстановим здравия й и сияен вид.

Точно затова решихме, че Handmaids Cosmetic, които са се посветили на висококачествената ръчно изработена естествена козметика, трябва да бъдат част от изложителите на Mish Mash Fest Spring Edition

Изключително отговорни към работата си, те изработват различен тип нишова козметика, която спокойно може да наречем "храна" за кожата ни. Всички съставки, които ползват, са внимателно подбрани, изключително качествени, устойчиви, органични или биодинамични, с цел да гарантират нашето здраве. От месец февруари марката вече е сертифицирана и като "cruelty free" фирма към международната организация PETA. И този сертификат е тяхната гаранция и удостоверение, че нито една съставка, формула или краен продукт не е изпитван върху животни.

Ако искате да видите и тествате продуктите на Handmaids Cosmetic, елате на Mish Mash Fest Spring Edition на 09 и 10 април в Червената къща на ул. "Любен Каравелов" 15.

Ще ви очакваме!