Общество

Как да четем с децата на глас

Академия за родители (видео)

Как да четем с децата на глас

Имаме удоволствието да ви представим в рамките на няколко седмици някои от най-интересните лекции на форума Академия за родители. [[more]] Знаете ли, че никога не е твърде рано да въведете детето си във вълшебния свят на книгите? Четенето и изборът на подходяща книжка обаче си имат своите тънкости.

Албена Раленкова е редактор на детска литература в издателство "Фют". Смята се за голяма късметлийка, че денят й минава сред книги, и то книги за деца. Обича да работи за деца и с деца, защото с тях се чувства свободна и истинска и всяка среща й напомня колко голям човек е детето. Албена обича да пътува, да се събужда под непознато небе, да среща нови хора и да открива още неразказани истории.

Научете във видеото по-долу как да четете на детето си в зависимост от неговата възраст: до шестия месец, до първата годинка, от 1 до 3 години, от 4 до 6 години.

Академия за родители е безплатен форум за мами и татковци, които искат да направят информиран избор за образованието, възпитанието и здравето на децата си. Цел на Академията и съпътстващите я събития е да обедини бъдещи и настоящи родители, специалисти в различни области, неправителствени организации и компании около една обща идея – да отгледаме здрави, възпитани и умни деца. Следете страницата им във фейсбук за актуална информация относно следващите издания на Академията.