Момичешки тайни

Как да помогнем на тялото си да отслабне

Естественото сваляне на килограмите не е недостижима мечта.

Как да помогнем на тялото си да отслабне

Снимка: pxhere.com

"Лятото не идва, защото така и не отслабнахте след зимата." Меме с този текст обиколи много Фейсбук стени, откакто навлязохме в дъждовен сезон. В него се съдържа една красноречива истина - много хора са си поставили за цел да отслабнат и да овладеят своята форма за сезона на разголените дрехи, когато всичко е на показ. И голяма част от тях не са успели. Носят си излишните килограми и разочарованието от себе си, вместо да носят нов ярък бански и да се усмихват на образа в огледалото. 

Жените с пищни форми стават все по-модерни, ако може да се използва тази дума, но онези от тях, които не се харесват, така и не излъчват чара, на който са способни. За тях и за роклите, които очакват по-слабите им тела, има добра новина! Тя идва под формата на хранителна добавка и обещава да бъде верен помощник в отслабването. Всъщност помощник е самата природа, но в максимално полезна за свалянето на килограми формула

Името на специалната добавката е Турмирин®, а основните й съставки са куркума и БиоПерин®, което в същината си е екстракт от зърна на черен пипер, патентован за способността му да повишава бионаличността на хранителни съставки. Биоперинът се приема от организма много по-добре в сравнение с черния пипер в директен вид, а най-ценното му свойство е, че при комбинация с други полезни вещества увеличава с пъти тяхната абсорбация. Благодарение на него всички полезни свойства на куркумата имат реален шанс да подействат на организма ви. А как и защо се нуждаем от куркума, за да отслабнем?

Куркумата е често използвана подправка в източната кухня. В Индия се използва от векове, поне от 2500 години. Тя е ценна не само в кулинарията, но и със своите положителни за здравето свойства. Активната ѝ съставка е куркумин, познат на учените с множеството си ползи. Куркуминът има антиоксидантен ефект, подобрява здравето на черния дроб, оптимизира функцията на жлъчката, има благоприятен ефект върху сърдечносъдовата система, понижава нивата на холестерола, повишава секрецията на стомашни ензими и засилва имунитета. 

Куркуминът в куркумата трудно се усвоява самостоятелно, но в комбинация с БиоПерин® организмът го абсорбира, обработва и пуска в изпълнение с лекота. В резултат всяка таблетка Турмирин® БиоСлим ​​допринася за засилване на метаболизма, термогенезата, разграждането на мазнините и освобождаването от онези няколко килограма, които все ни тежат и се връщат с йо-йо ефекта на диетите. Подпомага процеса на здравословно усвояване на храната, като оказва благоприятен ефект върху естественото храносмилане и усвояване на хранителни вещества, стимулира отделянето на храносмилателни сокове, допринася за здравето и нормалната функция на червата, жлъчката и черния дроб. Страхотно е също, че Турмирин® подпомага нормалната функция на имунната система и защитава клетките от оксидативен стрес. 

Дали за да спре да вали, или просто от лятна щедрост, но в момента Турмирин® БиоСлим се продава с 15% отстъпка. Имайте предвид, че може да бъде открит и закупен само в аптеките или онлайн тук.

С покрепата на NaturProdukt