Момичешки тайни

Какво казва за теб седмицата, в която си роден: Лъв I

Авторитетът

Какво казва за теб седмицата, в която си роден: Лъв I

Снимка: pixabay.com

Авторитетът

Ключовата дума за родените в седмицата 26 август – 2 август е авторитет. Този период от годината отговаря на началото на зрелостта, когато човек навършва 30 години. По това време личността започва да се налага като авторитет в дадена сфера. Някои могат да се превърнат в ролеви модел за децата си, а други – да потърсят по-опитен човек, който да играе ролята на учител или ментор за тях.

Родените в тази седмица са сред най-влиятелните хора. Те притежават безспорни лидерски качества, като за тях от по-голямо значение е не да управляват другите, а да отстояват себе си и да бъдат приемани сериозно. Голяма част от енергията им тече навътре, а не навън. Много често те имат свои скрити цели (интелектуални или физически), които преследват настойчиво.

Тези хора рядко остават незабелязани и обичат да се изявяват. Някои от тях обаче стигат до извода, че могат да постигнат по-добри резултати, ако не бият прекалено на очи.

Родените в периода Лъв I често попадат в ситуации, в които трябва да вземат решения за други хора. Те обичат да растат в йерархията и често достигат до високи нива с уменията си да издържат на стрес и на големи натоварвания.

Препоръки

Научете се да приемате хората такива, каквито са – с положителните и с отрицателните им страни. Въпреки че няма смисъл да се опитвате да сте незабележими, постарайте се да станете по-дипломатични и чувствителни. Вие умеете да вземате решения от името на другите, но не пропускайте да се погрижите и за собствения си живот. Опитайте се да сте по-безгрижни. 

По "The Secret Language of Birthdays", Gary Goldschneider, Joost Elffers