Неделен книжен клуб

Книжният клуб на Рийз Уидърспун – поканени са всички

Докато чакаме втория сезон на „Големитe малки лъжи”, Рийз Уидърспун остава вярна на себе си и на мисията си да мотивира позитивно жените по света.

Книжният клуб на Рийз Уидърспун – поканени са всички

[[more]] Докато чакаме втория сезон на „Големитe малки лъжи”, Рийз Уидърспун остава вярна на себе си и на мисията си да мотивира позитивно жените по света. Съвсем наскоро открихме нейния книжен клуб (Hello Sunshine) който се оказа, че съществува от октомври 2015.

Заглавията са ежемесечни, така че няма опасност да изостанете, дори ако нямате идеален английски.

За ноември заглавието е „This Is the Story of a Happy Marriage” на Ан Патчет. Тази авторка в България има преведено само едно заглавие, романът „Белканто”, за който сме писали и в нашия „Неделен книжен клуб”. „Историята на щастливия брак” е сборник с есета и лични рефлексии на Ан Патчет – темите са семейството, приятелите, книгите, съпругът й...

Ето и още две заглавия от Hello Sunshine, с които можете да наваксате септември и октомври. Освен че е снимано с участието на Рийз Уидърспун, представянето на всяко заглавие е и често придружено със среща и интервю с авторите. 

 


„The Rules of Magic” е новата книга на Алис Хофман (издадена е през октомври т.г.). У нас я познаваме от „Ледената кралица”, „Пазителката на гълъбиците”, „Музеят на необикновените неща”, а от екранизациите на нейните романи просто не може да не сте гледали „Приложна магия”.

 


„Little Fires Everywhere” е новата книга на Селест Инг, която има издаден у нас дебютния си роман „Всичко, което не ви казах” (той беше определен за книга №1 на Amazon за 2014 г.)