Нещо очаквано

Коледните базари в София, които да не пропускате

Очакваме ги с голямо вълнение, защото на тях цари красива и много специална светла атмосфера.

Коледните базари в София, които да не пропускате

Празничното настроение вече ни е завладяло и е време да ви разкажем за коледните базари, които ще се случат в София този декември. Очакваме ги с голямо вълнение, защото на тях цари красива и много специална светла атмосфера. Участниците пък са талантливи творци и определено ще предложат изключително оригинални идеи за авторски подаръци, с които да зарадвате себе си и най-близките си хора!

И така, ето нашият списък с предстоящите коледни базари в София, които не трябва да пропускате.

 

Mish Mash Fest - Xmas is coming

(09 и 10 декември в Зала за събития "В парка", малкото НДК)

Този уикенд ви каним на нашия коледен Mish Mash Fest. Там ще ви очаква един светъл предколеден празник на талантливите хора, добрия вкус и най-страхотните идеи за подаръци. Елате да се видим, да се сгреете с нещо топло и да се заредите с вдъхновение за предстоящите празници! Селекцията ни от автори е внимателно подбрана и сме сигурни, че отново ще бъдете запленени от техните красиви авторски изделия.

Повече информация за събитието: тук.

 

Soul Weekend Bazar Christmas Edition

(09 и 10 декември в ресторант Soul Kitchen)

Коледни аромати и настроение ще ви очакват в Soul Kitchen на ул. "Кокиче" 13. Подборът на участниците в базара и този път е субективен и много личен. Разбира се, подаръци ще има, както и музика, светли мисли и добри пожелания.

Повече информация за събитието: тук

 

Fika Christmas market

(09 и 10 декември в Motto)

На Fika Christmas market ще се срещнете с подбрани марки и автори, подходящи както за вас, така и за подарък на някой близък. По шведска fika традиция ще има сгряващо хубаво кафе и традиционни печива, както и селекция от скандинавски и български продукти, създаващи уют и комфорт.

Повече информация за събитието: тук.

 

Коледен базар на WWF България

(12-14 декември в Бизнес Парк София)

Новото издание на коледния базар на WWF България ще ви срещне с български творци, които ще подкрепят работата на организацията и ще дарят част от приходите си за опазване на българската природа. Там ще ви очакват ръчно изработени бижута и коледна украса, рисувано стъкло, естествени фосили, изкусителни шоколадови бонбони и био червено вино.

Повече информация за събитието: тук

 

Happy Hours Design Shop

(15 и 16 декември на ул. "Г. С. Раковски" 166)

Happy Hours е събитие, което ще събере творци, дизайнери, артисти, фотографи, музиканти, танцьори и не на последно място, любители на виното. Там ще можете да разгледате и закупите дрехи, аксесоари, бижута, керамика, живопис, фотография, лампи и да опитате добро малиново вино. Посетете уютното място, което се намира на ул. "Г. С. Раковски" 166 (до By The Way) и се забавлявайте.

Повече информация за събитието: тук

 


 

Среща в Космоса с Екатерина Лашова

(15-17 декември в Cosmos Coworking Camp)

И тази зима ще можете лично да се срещнете с Екатерина Лашова и да изберете красив ръчно изработен подарък от нейното ателие за себе си и за близките си, грижливо опакован и с голяма панделка, която да грее под елхата.

Повече информация за събитието: тук.

 

Handmade Design Market

(16 и 17 декември в betahaus Sofia)

Базар, работилници, хапване и пийване, томбола с награди, музика и приятна атмосфера. На Handmade Design Market ще се докоснете до изкуството на творци, които влагат много любов в процеса на създаване на специални подаръци.

Повече информация за събитието: тук

 

Коледен базар за фотография ОБЛИК

(16 и 17 декември във PhotoSynthesis)

Базарът за фотография ОБЛИК е любимо събитие за ценителите на фотографията, а на предстоящото коледно издание ще бъдат представени над 70 автори. По време на базара ще можете да се срещнете с някои от най-известните български фотографи, както и с много автори, които набират популярност. А това е една чудесна възможност да изберете красива снимка за декорация или да поставите началото на прекрасна колекция от стойностна фотография.

Повече информация за събитието: тук.

 

Cake Box Craft Bazaar: Christmas mood

(17 декември в Cake Box на ул. "Уилям Гладстон" 24)

Нашите приятели от Cake Box подготвят чудно предколедно събитие, което ще събере на едно място ценителите на качествената храна и на ръчно изработените изделия. Направили са и внимателна селекция от автори, които ще ви предложат красоти от различни области: бижута, свещи, минерална козметика, картички, аксесоари, дрехи и още много.

Повече информация за събитието: тук.  

 

Немски Коледен Базар

(до 20 декември в Градската градина откъм площад "Батенберг")

До 20 декември на Немския коледен базар в Градската градина ще ви очакват симпатични дървени къщички, празнично настроение, приятни преживявания, вкусна храна, греяно вини и малки подаръци. Не пропускайте да го посетите и да се потопите в празничната му атмосфера.

Повече информация: тук.