Момичешки тайни

Колко е важно той да е идеалният (втора част)

Рубрика на Astrobooth за любители астролози

Колко е важно той да е идеалният (втора част)

Снимка: kaboompics.com

Astrobooth е приложение за партньорски хороскопи, уникално със своя задълбочен и аналитичен астрологически подход. Представяме ви рубриката на Йосифа Архангелова от Astrobooth за любители астролози, която отговаря на нашите най-съкровени въпроси за връзките ни и взаимоотношенията с близките ни хора.

Можете да откриете знака, в който е бил Марс, по датата на своето раждане в тези таблици.

Ако Марс на жената е във Везни, то тя харесва мъже с приглушен чар, добри маниери, възпитани и тактични, балансьори и посветени в тънкостите на приятното общуване и доброто поведение. Те са социално популярни, „обтекаеми“ и „обрани“. Първичността и грубите обноски биха я отблъснали, както и демонстрацията на голяма независимост. Романтиците биха били в челото на класацията за влюбване на тази жена, както и тези, които знаят как да доставят удоволствие и го правят с желание. Луксозните обстановки в съчетание с горните качества са истинският амбианс за любовните ѝ трепети. Кавгите и противопоставянията са в черния ѝ списък.

Марс в Скорпион в картата на жената предвещава мъжът да е сложна, дълбока и многостранна личност, тъмен, силен и страстен. Такава жена е привлечена обикновено от мъж, когото се налага да разкрива като в детективски роман и това ѝ е много интерсно! Той сякаш се прокрадва интимно в душата ѝ, завладява я, а страстната му сексуалност и чувствителност я покоряват напълно. Мистериите и тайните не я плашат, а я увличат и предизвикават. Изкуствените и вятърничавите мъже, както и тези с леко присъствие не я привличат. Тежкото внимание и чувството, че е прозрачна пред мъжа със скорпионски черти, е магнит за нея. В този сумрак на тяхната връзка тя е в своя „подземен свят“ с мъжа на сърцето си. Дори може да се говори за елемент на болка и вина, който би ги свързал неразривно. Често в тези връзки има собственическо чувство и ревност, но на нея те ѝ харесват.

Марс в Стрелец показва, че жената харесва най-вероятно спортни и забавни, интелигентни и „игриви“ мъже. Те излъчват щастие, енергични са, прями и известни с хумора си и с всестранните си интереси. Тя не би харесала прилежните и префърцунени мъже, иска друго – да се забавляват заедно, да говорят, да споделят любими активности заедно. Предпочита обикновеното ежедневно излъчване и стил и положението в обществото за нея не е на първо място. Но е добре мъжът да е умен и начетен. Една лека небрежност в личния и социален образ на мъжа до нея тя възприема за най-секси.


Нейният Марс е в Козирог – тя харесва мъже с положение, сериозни, успешни в бизнеса, реализирани. Ако мъжът няма високо положение, поне трябва да внушава, че е експерт в някоя област. Това е така, защото тази жена търси сигурност, закрила, рамо, на което да се опре. Не можем да я виним за „бащинския“ образ, който любимият мъж има за нея. Несериозните и безотговорни мъже за нея са крайно непривлекателни и плашещи. Тя също търси да сподели пътеката в живота, начертана от любимия ѝ, с него. Той може и да е твърде скован и сериозен, много мрачен понякога и мълчалив, но ѝ вдъхва такава сигурност и усещане за цел в живота, че я кара да се чувства истинска и жива.

Марс във Водолей или жената, която се влюбва в лудия професор, гения на класа или необикновения приятел, който никога не можеш да кажеш кога ще изчезне. Непредвидим, интересен, много умен и определено необикновен – това е образът на мъжа, който ще я плени. Неконвенционален, бунтар, малко извън руслото на обикновените човешки поведение и мислене са чертите, които я пленяват мигновено. Обикновено срещата ѝ с него е станала по странен начин и тя се влюбва „като гръм от ясно небе“. А може би не на първата, а на трета или стотна среща, когато изведнъж се „откриват“ с нейното лудо момче. Затова може да се каже, че мъж, който е красив и скучен, не е нейният тип. Дори и да е грозен, умът му трябва да е блестящ (не голям мислител-философ, а по-скоро такъв, който веднага схваща и вижда всичко ясно и в перспектива, без заврънкулки и сложности). Той ще трябва да ѝ дава такава свобода, с която и той иска да живее. Тази дистанция във връзката би била любимото качество и за двамата.

Марс в Риби в картата ѝ разкрива образ на мъж, който е чувствителен, състрадателен, сложен и дълбок. Понякога и несигурен и подвластен на многопосочното си мислене и поведение. Малко труден за улавяне, не много самоуверен, дори с нотка на „безпомощност“ на моменти. Странен образ, често артист (наистина бедстващият художник тук е идеалният образ) привлича тази жена като магнит. В него тя намира първо духовна утеха и съчувствие и след това грижовното многопластово и многозначно поведение. Силните груби мъже отблъскват такава жена.

Към първата част.