Кожените изделия на Мая

Кожените изделия на Мая

Снимки: Maya made.it

СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

Специално за пролетното издание на Mish Mash Fest от далечна и красива Варна тук в София ще пристигне Maya made.it.

Авторката зад марката се казва Мая и изработва с много любов изделия от естествена кожa. Тя е музикант по образование, завършила е Консерватория със специалност виолончело. Но след като се появява първото й дете (от общо две), Мая се запознава с шевната машина и започва да си майстори разни бебешки играчки, лигавници и каквото още се сетите.

Няколко години по-късно Мая и нейният екип работят предимно с естествена кожа и творят страхотни аксесоари не просто за да имат какво да правят, а защото имат нужда да създават.

С Maya made.it. ще ви очакваме на Mish Mash Fest - Spring Edition. Заповядайте да видите всички страхотни чанти и аксесоари, които тя ще подготви с много старание и пролетно вдъхновение. Фестът ще се проведе на 31 март и 01 април в Център за култура и дебат "Червената къща" на ул. "Любен Каравелов" 15, от 10 до 19 часа.

 

Кристина обича да излиза на среща с града. Да върви дълго пеша, да открива нови интересни места и барове, да завива по малки цветни улички и да се любува на красивата архитектура в столицата. Друго нейно описание, за което приятел й подсказва, е „пресушителката на морето, преброителката на песъчинките“, защото най-спокойна, щастлива и вечна се чувства, когато е близо до морския бряг...