Нещо очаквано

Чакаме Lamb

Lamb е сред британските формации, които дефинираха на ръба между ХХ и ХХІ век един от най-богатите и най-артистични стилове в модерната електронна музика – трип-хопа. Затова сме особено радостни, че ще ги чуем на живо в София на 8 март в “София Лайв Клуб”.

Чакаме Lamb

Lamb е сред британските формации, които дефинираха на ръба между ХХ и ХХІ век един от най-богатите и най-артистични стилове в модерната електронна музика – трип-хопа. Затова сме особено радостни, че ще ги чуем на живо в София на 8 март в Студио "Орфей".[[more]]Дуото с участници Лу Роудс и Анди Барлоу представя характерно, изтънчено и загадъчно електронно звучене, фино доминирано от нежните, емоционални вокали на Лу. Концертът в столицата ще представи най-вече материал от новия албум на Lamb “Backspace Unwind”, който излезе през октомври, но се надяваме да включат и емблематични за стила си композиции като “Gabriel” и “Gorecki” (вдъхновена от съвременния полски композитор на симфонична музика Хенрик Гурецки).

Работата по новия албум Лу Роудс нарича “откривателско пътешествие, което не се нуждае от карта или компас”. Тя споделя още, че в албума се срещат всички неутъпкани пътеки и непознати музикални методи, които Lamb са избрали да следват през последните години. А те никак не са малко – в музиката им се преплитат електроника, джаз, дръм-енд-бейс, рок...

Билети онлайн можете да купите оттук. За новини и подробности около концерта следете фейсбук събитието, а по-долу можете да чуете първия сингъл от новия албум “We Fall in Love”.