Мода

"Малката елегантност" на всяка визия

Не е ли това сред най-важните неща, когато правим моден избор – неразривната връзка между стил и функционалност?

Знаехте ли, че можете да разберете много за характера на мъжа според часовника, който той носи? Днес обаче ще си говорим за дамски часовници и за големия потенциал, който крият те като аксесоари. Цвети е на същото мнение и ни показва три различни стайлинг идеи, на които перфектно пасва един и същи модел часовник. А не е ли това сред най-важните неща, когато правим моден избор – неразривната връзка между стил и функционалност?

Винаги съм вярвала само и единствено в стила. Както е казала Коко Шанел, "модата се мени, но стилът е вечен". Всеки един човек носи собствен и уникален почерк. Възхищавам се на тези, които умеят да пречупят модните тенденции именно през своя уникален стил и да оставят частица от себе си в тях.

Затова се опитвам да подбирам дрехите си според това как ги чувствам и дали са подходящи за мен. В допълнение с тях вървят и правилно подбраните аксесоари. Смятам, че това е част от аутфита, която спомага за цялостната визия и неговия завършек.

В последните няколко години най-важният за мен аксесоар е часовникът. Често забравям да сложа някой пръстен или обеци, но пък без часовник рядко ми се случва да изляза. Освен стилен аксесоар часовникът показва и характера на човека, който го носи. Особено при мъжете. Чувала съм, че можеш да познаеш какъв е мъжът според часовника му. Е, не знам колко истина има в тези думи, но честно казано, започвам да се замислям. :)

Когато избирам часовник, на първо място гледам той да е функционален, изчистен и стилен. Предпочитам да има семпъл дизайн, който в никакъв случай да не е задължаващ. Защото при постоянната промяна на тоалети е доста трудно да успяваш да сменяш и часовниците си. Затова за мен е от голямо значение да мога да го нося с различни комбинации.

Харесвам модерните и тънки метални часовници със съвсем изчистени каишки, какъвто е новият Swatch Skin Irony.

Изключително елегантен модел, предлагащ стил и комфорт, без излишно натоварване на ръката.

Точно за мен. Часовникът се предлага в четири класически цвята, които смятам, че са напълно достатъчни за тази концепция на бранда, и шест унисекс модела, които можете да разгледате тук. Супертънки и олекотени, те прилепват на ръката като "втора кожа".

Като любител на класическото черно, нямаше как да не избера именно този цвят. Смятам, че това да имаш класически черен часовник, е като да имаш малка черна рокля. Не можем без нея, нали? Освен това мога да го нося по много и различни начини просто защото е с минималистичен дизайн, лек е и много стилен.

Реших да ви покажа, че с един часовник можем да допълним много и различни варианти на облеклото си и пак да оставим впечатление с уникалност и индивидуалност.

За пърлвия варинат, с елегантен привкус, се спрях на черно-бяла комбинация и акцент пастелно синьо сако. Винаги съм обичала елегантността, която едно сако добавя на всяка визия, било то и в по-небрежен вариант. Често създавам такива комбинации, защото са доста удобни, а и са подходящи за по-формални срещи. Както се вижда, подходящият часовник винаги може да направи още по-добро впечатление.

При втория си избор изцяло залагам на елегантността и класическата черна визия. Често избирам такива комбинации за по-важни поводи, събития или вечери. Мога да си позволя доза драматизъм, както и по-смел грим. Визията е напълно различна, но пък красивият и стилен часовник я допълва перфектно.

В ежедневието пък залагам на по-цветни дрехи, особено през лятото. Тази година често ще ме виждате с флорални мотиви. Предвид факта, че цветовете в тези принтове са доста, се опитвам да избягвам ярките аксесоари. Залагам на по-пастелни или неутрални цветове както при чантите, така и при обувките. А в избора на часовник най-важното нещо е "малката елегантност", която определено получавам със Swatch Skin Irony.

С подкрепата на Swatch