Мода

Маратонките, които викат пролетта

Този модел ще откриете в магазин BUZZ.

Днес спортните обувки определено са се превърнали в символ на вечно търсещото и динамично градско момиче. Те са задължителна част от нейния стайлинг, те са вид себеизразяване, те са любов, те са начин на живот. И един чифт никога не е достатъчен.

Ако в момента търсите прекрасен нов чифт, с който да посрещнете пролетния сезон, ви предлагаме да разгледате отблизо едно истинско бижу в света на маратонките – модел Satin Bow на Reebok.

Култовата марка е водещ световен дизайнер и производител на спортни и лайфстайл обувки. И освен това разработва продукти, технологии и програми, които позволяват на всички почитатели на Reebok не само да живеят здравословно, но и да се забавляват.

Точно това доказва и високият модел Satin Bow. Той едновременно предлага стабилно удобство и една по момичешки закачлива визия с красива сатенена панделка. Горната част на маратонките e от естествена лицева кожа, а омекотяващата междинна подметка е от EVA материал, който осигурява комфорт през целия ден.

Другата неудържима сила на маратонките се крие в нежните цветове, в които се предлага моделът – пастелно розово и бяло, напомнящи за идващата пролет.

Модел Satin Bow на Reebok ще откриете в магазини BUZZ. Tам ви очаква голямо разнообразие от ежедневни и спортни стоки на световните марки, представени по оригинален и модерен начин.

С подкрепата на BUZZ