Несесер

Мерилин Монро е новият посланик на красота на Max Factor

Преди 80 години Mакс Фактор-младши отваря вратите на своето студио за грим в Холивуд, в което буквално преобразява холивудския елит. А неговият най-запомнящ се клиент е Норма Джийн Бейкър...

Мерилин Монро е новият посланик на красота на Max Factor

Преди 80 години Mакс Фактор-младши отваря вратите на своето студио за грим в Холивуд, в което буквално преобразява холивудския елит. А неговият най-запомнящ се клиент е Норма Джийн Бейкър.

Брюнетката влиза в специалната стая за блондинки в края на 40-те години на миналия век и се оставя изцяло в ръцете на Макс Фактор и неговата трансформираща „магия”. От този момент нататък с помощта на преобразяващото изкуство на грима на Max Factor е създадена поп иконата, която всички ние обожаваме – Норма Джийн се превръща в платинено русата изкусителка Мерилин Монро, със зашеметяваща визия, която е пленила милиони сърца.

Тази година марката празнува това вълнуващо историческо събитие, като обявява, че Мерилин Монро е новият им посланик на красотата и блясъка. А основната цел на кампанията е да бъде вдъхновение за жените по цял свят да изживеят своето собствено бляскаво преобразяване![[more]]„Докато се наслаждавах на гледката от нощен Холивуд, си мислех, че сигурно има хиляди момичета, които седят сами като мен и мечтаят да бъдат филмови звезди. Но си казах, че няма да се притеснявам за тях, защото аз мечтая най-силно“ – споделя навремето Мерилин Монро.

С помощта на Макс Фактор, който прави бляскавото преобразяване на Норма Джийн в Мерилин Монро, никому неизвестното младо момиче успява да осъществи мечтата си...