Несесер

Мисията е възможна: Решение за бялата коса без боядисване

Новата терапия на Phyto превръща фантазиите в реалност.

Мисията е възможна: Решение за бялата коса без боядисване

В момента, в който из косата ни се прокраднат първите бели косми, осъзнаваме, че времето минава по-бързо, отколкото ни се иска. Специалистите обясняват това с недостига на пигменти, т.е. синтезът на меланин и преносът му до косъмните влакна не са толкова ефективни. Следващият процес се случва, когато съществуващите пигменти се обезцветят заради натрупването на водороден пероксид, което води до цялостно обезцветяване на косъма. Обяснението: стрес, тютюнопушене и вредните слънчеви лъчи.

И не стига, че броим годините, емоциите и спомените си по бръчките на лицето, но и косата се превръща в издайник. И освен че побелява, става по-крехка, наелектризира се лесно и все по-трудно се поддава на стилизиране. Досега решението се изразяваше в доброто старо боядисване. Иновациите в козметиката обаче не спират и ни дават алтернативи да се върнем назад към „младата“ си коса без нужда от боядисване. Да, фантазиите понякога стават реалност! И тази реалност носи името PHYTO RE30.

PHYTO RE30 е противостарееща грижа за коса, която подобно на дневния ни крем трябва да се превърне в неделима част от ежедневния ритуал за красота, когато има нужда, разбира се. Революционната формула възстановява пигментацията на косъма от корена, като едновременно с това възвръща младежкия вид на косата.

Ефектът се дължи на Пептид RE30, състоящ се от четири специфични амино киселини. Той има особеностите на алфа-MSH, хормон, играещ ключова роля за пигментацията на косъма, който активира синтеза на меланин и транспортирането му по косъма. Формулата е допълнена с екстракт от лилаво лале, който поради високото съдържание на антиоксидантни феноли възвръща силата, младостта и мекотата на косата.

Как да използвате спрея? Достатъчно е да впръскате 8 пъти от него директно върху косата при всяка употреба. Текстурата му е лека и немазна. Може да се използва и от жени, и от мъже.

С подкрепата на Selecta International