Нещо очаквано

"Мисията невъзможна: Разпад": Премиера с червен килим чак до Айфеловата кула

Първият филм се появи на бял свят през 1996 г. и се наложи сред киноманите като еталон за качество за заплетен шпионски екшън.

Миналата седмица в историческия Национален театър в Париж се състоя бляскавата галапремиера на зрелищния екшън "Мисията невъзможна: Разпад". На фона на една от най-известните световни забележителности, Айфеловата кула, стотици фенове видяха отблизо звездния актьорски състав на филма, включително и самия Том Круз – емблемата на поредицата.

Лентата е шеста поред. Първият филм се появи на бял свят през 1996 г. и се наложи сред киноманите като еталон за качество за заплетен шпионски екшън. Едва ли можем да си представим епизод от "Мисията" без Том Круз. Той отново се изправя заедно със своя верен екип пред глобални заплахи, безскрупулни престъпници и трудния избор между чувствата и съвестта си. Воден от своята доблест, героят преминава през невъобразими препятствия, за да победи лошите. Както винаги.

По червения килим на събитието преминаха Ребека Фъргюсън, Анджела Басет, Ванеса Кърби и Мишел Монахан. Те приковаха погледите с изключително стилните си рокли. Саймън Пег, Хенри Кавил и режисьорът Кристофър Маккуори също бяха сред специалните гости на галапремиерата и зарадваха феновете с много внимание и снимки. Кулминация на събитието, разбира се, бе Том Круз, който предизвика истински фурор с присъствието си. 

След като видяхме дори само трейлъра на новата "Мисия", не ни се вярва, че Том се е разминал единствено със счупен глезен по време на снимките. Както е известно, актьорът сам прави повечето каскади във филмите си. Заради инцидента обаче, случил се при прелитането на Круз между две сгради, снимките на филма бяха преустановени за месеци. 

Режисьор на лентата отново е Кристофър Маккуори, сценарист на хитове като "Обичайните заподозрени", "На ръба на утрешния ден" и "Туристът". Той е работил също така и по "Мисията невъзможна: Престъпна нация" (2015).

"Мисията невъзможна: Разпад" е един от най-дългоочакваните филми за 2018 г. Световната галапремиера бе достойно олицетворение на това, което предстои за зрителите на филма: стил, класа и много адреналин.

"Мисията невъзможна: Разпад" е по кината от 27 юли във всички възможни хай-тек формати – 3D, IMAX 3D и 4DX.