От А до Ям

Не спирай!

Неделен смути бар

Не спирай!

Като всяко хубаво нещо, установяването на здравословни навици в храненето изисква време, търпение и много воля за постоянство.

Да култивираш поведение към самата себе си, е като да култивираш градината си. Може и мързеливичко, и всякак, но може и както трябва – с мисъл, план, стремеж към красивото и ежедневно появяване на терена. Не може без провали, не може без бури, които отнасят за миг това, за което си работила дълго. Единственото, което можеш и трябва да направиш в този момент, е да проявиш сила и да се появиш отново на следващия ден. Когато сме градинари на самите себе си, е същото. Най-важното след моментите на неизбежни провали е да се появим отново на следващия ден и да започнем отначало.

Днешното смути на Биляна може да бъде нашето ново начало или просто поредната неделна стъпка в правилната посока. Важното е да не спираме!

[[quote:0]]

1 бр. банан
1/4 бр. манго
10-12 бр. боровинки
вода за разреждане

 

Всички плодове се фрулират в обикновен чопър или блендер. Добавя се вода до желаната консистенция и се консумира веднага. 

Биляна Гецова е градско момиче от Варна. Майка на Малена, талантлив архитект и интериорен дизайнер, тя е широко известна и като един от най-добрите детски фотографи в България. Работата на Биляна като детски фотограф можете да видите на страницата ѝ, както и в изданието за детска фотография Pippin Magazine.