Изкуство

Никол Кидман ще прави сериал, подобен на „Големи малки лъжи“

Отново група жени със сложни съдби.

Никол Кидман ще прави сериал, подобен на „Големи малки лъжи“

Amazon дадоха зелена светлина на нов сериал, към който имаме големи очаквания.  „The Expatriates” („Изселниците“) е в тона на „Големи малки лъжи“ и ще бъде продуциран от Никол Кидман (все още не се знае дали ще участва с роля). Сериалът ще е адаптация на книгата със същото заглавие на Джанис Лий, а сценарият е в ръцете на Алис Бел. Това е първият проект на на студиото на Никол Кидман Blossoms Films за филм, сериал и дигитални проекти за Amazon Studios.

Сюжетът е сходен на този, който видяхме в Лъжите. Отново група жени със сложни съдби и проблеми, но този път действието се развива в Хонг Конг. Студентка, търсеща нов живот, китайка от хайлайфа, загубила статуса си, британка, търсеща дете в нещастен брак... За разлика от „Големи малки лъжи“ тук съставът е по-разнообразен.

И докато чакаме подробностите, вторият сезон на „Големи малки лъжи“ (HBO) се прави в момента. Знаем, че седемте нови епизода са частично написани по историята на Лиан Мориарти. Мерил Стрийп се присъедини към каста в ролята на майката на Пери Райт, съпругът насилник на героинята на Никол Кидман и ще търси отговори за смъртта на сина си.  

Накратко, очаква се силен сезон за сериалите и полезна конкуренция между големите.