Нещо очаквано

Ния Вардалос и втората част на “Моята голяма луда гръцка сватба”

Обичам Ния Вардалос. От години сме “приятелки” във фейсбук и следя често какво се случва на стената й. Тя е сред личностите, които ме мотивират да съхранявам себе си, независимо от всичко.

Ния Вардалос и втората част на “Моята голяма луда гръцка сватба”

Обичам Ния Вардалос. От години сме “приятелки” във фейсбук и следя често какво се случва на стената й. Книгата й "Instant Mom" e в списъка с най-любимите ми книги; излишно е да казвам, че съм гледала всичките й филми и тя е сред личностите, които ме мотивират да съхранявам себе си, независимо от всичко.[[more]]Ния Вардалос винаги успява да върне усмивката ми и да ми даде някакви сили, колкото и отчаяно да се чувствам – независимо дали ще публикува снимка на шантавото си куче, или ще направи политически коментар, енергията на тази жена е заразителна.

След това обяснение в любов, ето и новината. Ния Вардалос е написала и снимала продължението на “Моята голяма луда гръцка сватба”.

Семейство Портокалос се завръщат 13 години след мегауспеха на онзи скромен независим филм, и то по същия начин – всички герои са отново налице в тази класическа комедия, филмът е сниман на същите места, продуцентите са същите, а филмът е все така малък и независим. Дано има същия успех. Трейлърът изглежда обещаващ, но за новата среща с Тула ще се наложи да почакаме до 25 март 2016 г.