Изкуство

Нов сериал по HBO ни разкрива тайните на американската порноиндустрия

В "Нюйоркска комбина" участват Джеймс Франко и Маги Джиленхол.

Нов сериал по HBO ни разкрива тайните на американската порноиндустрия

В края на лятото HBO ни подготвя за интересния есенен филмов сезон със специална предпремиера на новата оригинална продукция "Нюйоркска комбина".

Пилотният епизод от сериала е наличен за гледане в онлайн филмовото приложение HBO GO седмица преди официалната телевизионна премиера, която ще бъде на 11 септември от 21:00 часа.

Снимка: Paul Schiraldi

Сериалът е създаден от Джордж Пеликанос и Дейвид Саймън и в него участват познати и любими имена като Джеймс Франко и Маги Джиленхол.

"Нюйоркска комбина" проследява историята на легализацията и възхода на американската порноиндустрия в Ню Йорк през 70-те и 80-те години на XX век. Пилотният епизод ще ни запознае с братята близнаци Винсънт (Джеймс Франко) и Франки Мартино (Джеймс Франко). Единият е барман от Бруклин, работещ на две места, със своенравна съпруга и две деца. Вторият e безгрижен комарджия с висящи задължения към местната мафия.

Сериалът показва случващото им се в суровия пропаднал начин на живот на "Таймс Скуеър" през 1971 г. Опитите на Винсънт да подобри живота си и да изплати дълговете на брат си го срещат с други изпаднали жители от средната класа, сред които са и проститутките ветерани Кенди (Маги Джиленхол) и Ашли (Джейми Нюман), неопитните в занаята Дарлийн (Доминик Фишбек) и Лори (Емили Мийд) и сладкодумните сводници Си Си (Гари Кар), Лари (Кбенда Акинабе) и Родни (Клифърд Смит), които развиват бизнеса си с плът необезпокоявани от полицията.

А ето и трейлъра на сериала, който очакваме да видим тази есен.