Момичешки тайни

Новолуние: Ново начало

Новолунието този месец е на 17 януари. А ето какво е важно да знаете.

Новолуние: Ново начало

Новолунието този месец е на 17 януари. А ето какво е важно да знаете.

Новолунието е онова магическо време от месеца, когато не виждаме Луната на небосклона, но това не означава, че нея я няма. Тогава организмът се освобождава с пълна сила от отровите и от всичко излишно и чуждо и най-подходящото поведение е по възможност да приемаме само вода и чай или да сме на лек и щадящ хранителен режим (например зеленчуково-плодова диета). Или като минимум – без алкохол, месо, млечни продукти и захар. Ако го практикуваме на всяко новолуние (или в точния момент веднъж месечно), ще направим много, за да се предпазим от всякакви заболявания. [[more]] Новолунието е най-добрият момент за начало, ако сме решили да се откажем от вреден навик (като пушене, алкохол или отровна връзка). От нас се иска да погледнем навика право в очите и да проявим нужната решителност, а Луната, от своя страна, ще направи страничните ефекти от загубата по-поносими. 

Новолунието винаги съвпада с 1-ви лунен ден, когато е добре да сме спокойни, добронамерени и умерени във всичко. Периодът не е подходящ за силна активност, а по-скоро за планиране и „посаждане“ на желания, които след това да сбъднем за 28-те дни на лунния месец.

 

Невена е търсещ и откриващ човек, страстен изследовател на себе си и на другите. Обичайно в своите търсения си служи с методите на номерологията и астрологията, съчетани с коучинг подход и неподправена човечност. Да познаем себе си, ни носи силата да бъдем себе си, както и възможността да се развиваме и обновяваме ден след ден. Можеш да се обогатиш, а и да станеш част от нейното пътуване на https://ginga-horoscope.com/.