Момичешки тайни

Огнените момчета

Под елемента Огън са родени момчетата Лъв, Овен и Стрелец.

Огнените момчета

[[more]] Това, което обединява момчетата, родени в Лъв, Овен и Стрелец, са страстта и идеализмът. Понякога си го признават, а понякога  не, но те всички вярват в приказки, мечтаят за голямата любов, с която да заживеят щастливо до края на дните си. Реалностите на света около нас често попарват надеждите им, но след период на отдръпване, в който да се възстановят и да научат уроците си, те винаги се завръщат. Със старата мечта и с нов подход, за да я постигнат...

Мъжът Лъв. Лъвът неслучайно е царят на животните. И ти като него имаш силно чувство за собствено достойнство и държиш на искреното обожание на другите. Роден си за сцената и я обичаш, а и тя  теб. Безкрайно щедър си и можеш да се грижиш за близките си по топъл и неповторим начин. Когато те ядосат, лесно избухваш и си казваш всичко, което имаш, но после не се сърдиш и в никакъв случай не си подмолен или отмъстителен. Като типична котка можеш да си ленив и обичаш да си поспиваш. Често представителите на знака имат склонност към хазарта, която е добре да държат под контрол. Роден си да светиш и да топлиш със собствена светлина. Прави го!

Мъжът Овен. Ти си роден и винаги си оставаш такъв  бунтар по душа с хлапашки вид. Дори ако наближаваш 60-те и си натрупал солидни титли и постижения зад гърба си. Ти си страстен човек и си идеалист в любовта. Не играеш игрички и не ги толерираш. Можеш да бъдеш властен и ревнив и се управляваш трудно (ако изобщо някой се нагърби с тази непосилна задача). Не си завистлив и умееш да признаваш и цениш чуждите качества и успехи, както и да се раздаваш и да помагаш щедро на приятелите си. Въпреки превратностите на живота умееш да различаваш доброто от злото и винаги стоиш зад идеалите си.

Мъжът Стрелец. Ти си общителен човек и оптимист по душа. Контактът с другите и вярата ти в доброто и напредъка ти дават сили. Ако се случи да те налегнат съмнения, е добре навреме да се отърсваш от тях, за да не си навредиш. Депресивните състояния не ти понасят. Много си любопитен да откриваш какви всъщност са другите и по принцип си късметлия – в приятелствата и в любовта. Безкрайно откровен си, с което понякога изумяваш другите, но в никакъв случай не си и не искаш да бъдеш жесток. Често те смятат за нетактичен, но си толкова забавен и непринуден, че обикновено ти се разминава без сериозни последствия. Обичаш свободата си и непрекъснатото движение, което те обновява. Когато се застоиш на едно място, обикновено започваш да линееш. Намери си кауза, нужна ти е. Дали ще е защита на околната среда, грижи за социално слаби хора или нещо друго, е все едно. Тя ще ти даде чувство за смисъл и значимост.

 

Невена е завършила международни отношения, тя е учител и коуч. Големите й страсти са астрологията и номерологията. Тя обича да изследва човека и да търси и намира истинското и доброто във всеки. Което винаги я кара да се усмихва. Може да научиш повече за нея, както и да си поръчаш личен хороскоп на https://ginga-horoscope.com/.