Mish Mash Fest

Открийте своята бохо свобода с чантите Wanderlust

Mish Mash Fest – Autumn edition

Първият участник, който ще ви представим днес, ще ни гостува за първи път в есенното издание на Mish Mash Fest. Тя се казва Веселина и е създател, дизайнер и идеен генератор на приказните чанти Wanderlust.

Wanderlust е бранд за ръчно плетени чанти от памучни нишки. Началото на проекта е поставено с любимите на много момичета клъч чанти, като към тях екипът изработва и колиета и гривни от същия материал – за да се получи една истинска завършеност, не само цветово, но и стилово. Отскоро създават и красиви модели с дълги дръжки от метал или естествена кожа, защото удобството на дългата дръжка и свободните ръце със сигурност е доста по-голямо.

Чантите се изработват само когато Веси и верните й помощнички имат муза, защото вярват че така предават правилната енергия, дух и индивидуалност на всеки един аксесоар. А моделите не се повтарят. Вдъхновението им може да се види във всичко, но предимно се изразява в цветовете – те са основният провокатор. [[more]] Идеята за създаването на Wanderlust е плод на внезапна муза, която много бързо се превръща в цяла концепция. Това не е просто хоби или бизнес, а една бохо идея – отражение на самата Веселина – идеята за свободата да следваш сърцето си, да гониш вятъра и собствените си мечти, за лудостта да бъдеш истински себе си, за смелостта да откриваш света дори в най-малките неща.

Не е случайно и името на бранда Wanderlust – в превод означава желание/страст да пътуваш, да се скиташ и да опознаваш света. В това се крие и основният смисъл зад чантите – да карат своите притежателки да следват сърцето си, отвеждайки ги на нови, емоционални и незабравими пътешествия. Защото понякога само една чанта може да е достатъчна, за да завладееш света.

С Веси ще ви очакваме на Mish Mash Fest – Autumn edition. Елате да ни видите на 22 и 23 октомври в Център за култура и дебат "Червената къща", ул. "Любен Каравелов" 15, от 10 до 19 часа.