Изкуство

Пенелопе Круз като Донатела Версаче - можете ли да повярвате?

„The Assassination Of Gianni Versace: American Crime Story” вече има и една официална снимка – Пенелопе Круз като Донетела Версаче.

Пенелопе Круз като Донатела Версаче - можете ли да повярвате?

The Assassination Of Gianni Versace: American Crime Story е третият сезон от поредицата American Crime Story. Първият разказа цялата сага около О Джей Симпсън (The People vs. O. J. Simpson: American Crime Story може да се гледа по Netflix). [[more]] Вторият сезон, за който засега се знае, че ще проследи събитията след урагана Катрина, ще излезе само няколко месеца преди третия. Четвъртият пък ще бъде посветен на скандала Клинтън–Люински.

За сюжета на The Assassination Of Gianni Versace: American Crime Story не се знае много, но в средата на месеца Пенелопе Круз беше засечена на снимки в Маями. Тя е неузнаваема, сменила цвета на косата от нежната си испанска мока на платинено русата на Донатела. Лично за мен личността на Донатела и отношенията с брат й са нишка, която би ми била дори по-интересна от самите подробности около убийството му, чиято възстановка вече е заснета в най-малки подробности (за съжаление, вече изтекоха кадри от снимачната площадка, което донякъде ни лишава от трепета на очакването).

Другите метаморфози са на Рики Мартин, който играе ролята на дългогодишния любовник на Версаче – Антонио Д’Амико, и на Едгар Рамирес, който се превъплъщава в образа на Джани Версаче. Ролята на убиеца Андрю Кънанан е поверена на Дарън Крис.

Зад American Crime Story стоят Скот Александър и Лари Каражевски, а сред изпълнителните продуценти са Райън Мърфи („Вражда”) и Брад Фалчук (American Horror Story).

Филмът е адаптация на книгата Vulgar Favors: Andrew Cunanan, Gianni Versace, and the Largest Failed Manhunt in U.S. History на Морийн Орт и се очаква през 2018 г.