Несесер

Подаряваме ти новия парфюм на ESCADA!

Клуб на момичетата

Подаряваме ти новия парфюм на ESCADA!

Снимка: ESCADA

Здравейте, приятели! Печелившата участничка, която ще получи като подарък новия летен аромат на ESCADA  Sorbetto Rosso е:

1. Камелия Богданова

.......................................................................................................................................................................

Днес мечтаем за лято по крайбрежието на Амалфи с новия летен аромат на ESCADA  Sorbetto Rosso! Освен това за членовете на Клуба на момичетата имаме и хубава новина – една от вас може да спечели този очарователен парфюм в играта ни.

ESCADA Sorbetto Rosso носи истинския дух на Амалфи чрез неустоима свежа комбинация от сочни плодове, диня и освежаваща морска сол, напомнящи за слънчевото италианско лято.

Връхните нотки в аромата са на круша и калон, базовите са на мускус, кехлибар и пралина, а в сърцето на Sorbetto Rosso лежат цвят тиаре и диня! Идеята на този парфюм е да пресъздаде апетитното ухание на динята, като комбинира съставка, вдъхновена от вкуса й, и молекула Calone®, носеща мощна акватична свежест.

Ароматът пренася фантазията моментално в италианската атмосфера на dolce vita! Плаж, лодки, терасовидни градини, пейзаж, отрупан с плодови дръвчета – всичко това е част и от магията на Амалфи, където свежестта на морския бриз е омайваща с аромата на диня и цитруси.

ESCADA Sorbetto Rosso може да е и твоят парфюм за лято 2018! Всичко, което трябва да направиш, е да се регистрираш в Клуба на момичетата тук и да участваш в играта!