Несесер

Подаряваме ви биографията на Барбра Стрейзанд

Различието е призмата, през която авторът изследва живота и кариерата на Стрейзанд.

Подаряваме ви биографията на Барбра Стрейзанд

Здравейте, приятели! Печелившаите участнички, които ще получат като подарък биографията на „Барбра Стрейзанд“ от Нийл Гейблър​​​​ са:

1. Иглика Владова

2. Велизара Коцева

.......................................................................................................................................................................

Личността и творчеството на Барбра Стрейзанд са с мащабите на световен културен феномен, а животът ѝ е пътеводна светлина и вдъхновение за много хора по света. Днес в Клуба на момичетата подаряваме на две от вас биографията „Барбра Стрейзанд“ от Нийл Гейблър, издадена в България от издателство „Hybrid Books“.

Да се напише биография на Барбра Стрейзанд, е огромна задача, с която авторът се заема с прецизността на аналитик. Различието е призмата, през която той изследва живота и кариерата на Стрейзанд – еврейско момиче в нееврейски свят, момиче, което определя себе си като обикновено в свят на блясък, ексцентрично момиче в свят на традиции. Тя е различна и този факт е важен за триумфа ѝ като един от гласовете на епохата.   

Пътят ѝ от Бруклин до Холивуд е описан увлекателно, а покрай забележителните факти от живота ѝ се разкрива силната личност на тази жена, чието влияние е надхвърлило пределите на шоубизнеса и се е превърнало в един от етикетите на културата.

С множество позитивни оценки от критиката, биографията на Нийл Гейблър „Барбра Стрейзанд“ е една от книгите, които човек си заслужава да има в библиотеката си, а днес имате шанс да я спечелите в играта ни. За да участвате, е необходимо единствено да се регистрирате в Клуба на момичетата.

Успех и приятно четене, момичета!