Несесер

Подаряваме ви ексфолиант за тяло Elancyl

Клуб на момичетата

Подаряваме ви ексфолиант за тяло Elancyl

 Здравейте, приятели! Печелившаите участнички, които ще получат като подарък ексфолианта за тяло Elancyl са:

1. Диана Томова

2. Виолета Станчева

3. Кремена Филипова

.......................................................................................................................................................................

Каква трябва да бъде кожата на тялото ни? Гладка, стегната и нежна, хидратирана, енергизирана и сияйна. Дали тя е такава, се вижда от всички през лятото, ето защо днес сме ви подготвили тематичен подарък.

Три от вас ще спечелят ексфолианта за тяло Elancyl - най-новият продукт в портфолиото на марката. Необходимото условие е да се регистрирате в Клуба на момичетата. Но нека първо ви разкажа малко повече.

Новият енергизиращ ексфолиант пяна прави кожата кадифено мека, сияйна и хидратирана. Изживяването освен това е много приятно, защото ексфолиантът е със свеж и ободряващ аромат. Продуктът разкрасява кожата и я подготвя за следващите продукти за подпомагане на отслабването.

Ексфолиращите микрочастици са с естествен произход - извлечени са от кайсиеви ядки. Те отстраняват мъртвите клетки и нечистотиите. Емолиентните съставки и екстрактът от бръшлян тонизират кожата и й носят усещане за комфорт. Продуктът се използва 2-3 пъти седмично, а ефектът се отчита само след няколко седмици: кожата видимо изглежда много по-добре.

Ексфолиант за тяло Elancyl можете да откриете в аптеките.