Несесер

Подаряваме ви новия хидратиращ гел-крем на CLINIQUE

Клуб на момичетата

Подаряваме ви новия хидратиращ гел-крем на CLINIQUE

Здравейте, приятели! Печелившата участничка, която ще получи като подарък новия хидратиращ гел-крем на CLINIQUE е:

1. Венета Андонова

.......................................................................................................................................................................

Днес в Клуба на момичетата ще подарим на една от вас новия хидратиращ гел-крем на CLINIQUE, чието действие продължава до 72 часа. 

Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator подсилва влаговата бариера на кожата и способността й да заключва в себе си хидратация. Продуктът подобрява вида на фините сухи линии и на лющещите се и опънати участъци, резултат от дехидратация. Продължителната му употреба оставя кожата постоянно свежа, плътна и със здравословен блясък. 

Гел-кремът дължи действието си на специална технология (Auto-Replenishing), която помага на кожата да активира вътрешните си водни ресурси и да задържа хидратацията. Механизмът включва действието на хиалуронова киселина, докато хигроскопични субстанции (humectants) навлизат дълбоко в кожата и задържат влагата в нея. Водните ресурси се реактивират благодарение на други два елемента – активирана алое вода и кофеин, които помагат на кожата да създаде свой собствен източник на хидратация и да се рехидратира. 

Кремът се нанася обилно два пъти дневно върху почистена кожа, а сутринта следва слънцезащитен продукт. Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator може да се използва като хидратиращ стимулатор, може да бъде нанасян под и над грим и дори като петминутна маска за лице или върху сухи участъци като кожички и сухи връхчета на косата например.

Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator е алергенно тестван и не съдържа ароматизиращи субстанции.

За да участвате в играта, е необходимо да се регистрирате в Клуба на момичетата. Късмет!