Изкуство

Покажете фотографските си умения на публика от цял свят!

До 20 август можете да се включите в конкурс за мобилна фотография.

Покажете фотографските си умения на публика от цял свят!

Снимка: Denislav Danielov

Ако все още не сте разбрали, до 20 август имате възможност да се включите в престижния конкурс за мобилна фотография, заснета с Huawei устройства, Next Image Awards.

Конкурсът има за цел да разкрие любовта към фотографията на всеки един от нас и удоволствието да споделяш своя свят чрез снимки.

Huawei Next Image Awards е създаден да покаже разнообразието от добри фотографии, както и да провокира въображението и търсенето на различните форми на красотата.

В него има награди на професионално жури и награди на публиката, парични, предметни, имиджови и приключенски – 22 000 евро награден фонд, Huawei Matebook X, P20 и P20 Pro, публикации в National Geographic и фото екскурзия с National Geographic в Италия.

Конкурсът Next Image Awards включва шест категории, в които можете да покажете своя талант: "Nature", "Faces", "Good Night", "Hello, Life", "Check In" и "Story Board".

За популярността и престижа на конкурса свидетелстват и някои от участниците в него. Един от тях например е фотографът Темелко Темелков, който участва в надпреварата с профилното име Temel.

Ако и вие желаете да покажете фотографските си умения на публика от цял свят, можете да се регистрирате за участие в Next Image Awards до 20 август тук.

Приятно снимане и успех!

 

С подкрепата на Huawei Mobile