Момичешки тайни

Празнувайте с нас есента!

Новият сайдер е истински празник на плодородието и изобилието и неслучайно нашият Лорд Съмърсби е номер едно в България – неговите сайдери са неустоими и превъзходни като златните ябълки в градините му!

Празнувайте с нас есента!

Ех, момичета! Колко е хубаво, че е златна есен, нали? След всички чудни неща, които ни се случиха през пролетта и лятото, ето че вече сме тук – в най-вкусния, ароматен, наситен, цветен и разкошен сезон! [[quote:0]]Есента би била жалка картина на безпомощно очакване на дъждове и снегове, но благодарение на лорд Somersby това не е така. Той, любимият лорд на сърцата ни, знае, че ние, момичетата, постоянно имаме нужда от още и още красота. Затова се е погрижил за ярките есенни залези, експлозията на цветовете в горите, онези свеж въздух и тишина, отразени в дълбоките красиви води на планинските езера... Ах!

Нашият лорд знае и това, че есента е най-големият празник, и е оцветил в преливащи се червено, жълто и зелено всяка една сочна ябълка в плодородните градини, откъдето сбъдва мечтите ни! Той не спира да търси нови и нови начини да ни прави щастливи и ето че точно сега, в този момент на изобилие, е приготвил нещо наистина специално: нов сайдер в лимитирана серия, която ние, в България, първи ще представим, защото обичаме сайдер повече от всички и разбираме от красота и вкус! Нарича се Somersby Apple Blend[[quote:1]]Новият сайдер Somersby Apple Blend е за нас, търсещите съвършените съчетания между вкус и аромат. В него можем да усетим присъствието на три сорта ябълки, брани в апогея на своята зрялост! Той не е бълбукащ и кристален като свеж пролетен флирт, а мътен, ароматен и сладко-кисел като голяма любов! В него можем да усетим мънички парченца от Златна Превъзходна, а мътността му се дължи на естествената ферментация на единия от другите два сорта ябълки. Алкохолното му съдържание е точно толкова, колкото да издигне усещането до висотата на представянето – 4,5%.

Бутилките са познатите стъклени бутилчици от 330 мл, които можем спокойно да държим в едната ръка, докато с другата държим вилица, защото новият сайдер се съчетава прекрасно с много храни, а това го прави привлекателен за всяка есенна трапеза.

Somersby Apple Blend е истински празник на плодородието и изобилието и неслучайно нашият Лорд Somersby е номер едно в България – неговите сайдери са неустоими и превъзходни като златните ябълки в градините му!