Нещо очаквано

Spirit Of Burgas - духът на лятото

Тазгодишното издание на Spirit Of Burgas на 7 и 8 август се очертава да е най-голямото поп и рок музикално събитие за годината в България.

Spirit Of Burgas - духът на лятото

Тазгодишното издание на Spirit Of Burgas на 7 и 8 август се очертава да е най-голямото поп и рок музикално събитие за годината в България. Хедлайнер на фестивала, който ще се проведе на Централния плаж, ще бъде Роби Уилямс – ненадминат шоумен, майстор на забавленията и развлеченията, една от най-големите световни попзвезди за всички времена!

Изгрял в момчешката попгрупа Take That, която в началото на 90-те мнозина смятаха за твърде “лигава” и прекалено “момичешка”, по-късно Роби Уилямс се наложи с мощна и убедителна солова кариера на чудесен вокалист, който може да бъде и сериозен, и остроумен, и най-вече безкрайно забавен.

Новото му турне Let Me Entertain You стартира след десетина дни и ще включва само 25 спирки в целия свят, една от които ще бъде и Spirit Of Burgas на 7 август. Шоуто се очаква да бъде незабравимо пътешествие през дискографията на лошото момче на британската сцена.

Британските инди-рок герои Kasabian са хедлайнерът за втория ден на фестивала. Те имат пет суперуспешни албума, 13 спечелени музикални награди, включително за най-добра британска банда и най-добра група на живо. Често ги споменават като една от най-добрите групи на ХХІ век и неслучайно миналата година бяха хедлайнери на най-значимия английски рок фестивал в Гластънбъри.[[more]]Втората вечер ще бъде закрита с партито The World of Drum and Bass. Централният плаж в Бургас ще приеме селекция от топ музиканти и диджеи, представители на някои от най-големите дръм-енд-бейс и денс лейбъли в музикалната индустрия.

Сред останалите потвърдени имена за феста са Milow от Белгия, Kwabs от Великобритания, Stereo MCs DJ Set (Великобритания), Basska (Румъния), Conquering Lion (Македония), както и някои от най-добрите български групи и музиканти.

Билети на цени от 99 лв. за 7 август и 60 лв. за 8 август можете да закупите в мрежата на Eventim.bg в цялата страна. Двудневните билети за целия фестивал струват 150 лв. Още новини и информация можете да намерите на Spiritofburgas.com.