Изкуство

Нови слухове за “Сексът и градът 3”

Новината изпълзя от размяната на няколко тайнствени, може би шеговити съобщения между две от актрисите. Кристин Дейвис писа на Сара Джесика Паркър просто: “Липсваш ми!”, на което получи отговор: “И ти ми липсваш! Чу ли новината?”

Нови слухове за “Сексът и градът 3”

Ако през последните четири години ви е домъчняло за приключенията на Кари Брадшоу и другите три нюйоркски момичета, задава се приятна новина. Из туитър отново плъзна слухът, че може би Сара Джесика Паркър и Кристин Дейвис замислят ново продължение на “Сексът и градът” на големия екран.

Новината изпълзя от размяната на няколко тайнствени, може би шеговити съобщения между двете актриси. Кристин писа на Сара Джесика просто: “Липсваш ми!”, на което получи отговор: “И ти ми липсваш! Чу ли новината?” И още няколко крайно интригуващи реплики в същия стил...[[more]]Допълнително наля масло в огъня и актрисата Дженифър Хъдсън, която игра в първото издание на “Сексът и градът” (2008). Макар да не участва във втория филм, тя също намекна: “Може и да стане, вие само чакайте!”

Ще чакаме, разбира се, макар и вторият филм за голям екран да не очарова особено и му пожелахме да си вземе малко почивка. Вече стават точно 10 години, откакто култовият момичешки сериал не е в ефир, но това е може би повод за нова среща на големия екран. Кари винаги е добре дошла!

А на вас, момичета, коя от двете кино серии ви допадна повече?