Mish Mash Fest

Somersby и нашето лято с вкус на диня

Mish Mash Fest – Summer Forever by Somersby

Somersby и нашето лято с вкус на диня

Снимка: Somersby

В разцъфналия и нежен юни имаме удоволствието да ви поканим на дългоочаквания Mish Mash Fest – Summer Forever by Somersby.

Летният ни фест отново ще събере на едно място пъстрите таланти на най-добрите български дизайнери и творци. На 09 и 10 юни в градинката на Once Upon a Time Biblioteka от 11:00 ч. до 20:00 ч. ще бъде много цветно, весело и украсено!

Там ще присъстват и нашите добри приятели от Somersby, за да представят на двата специални бара новия вкус в семейстовто на марката. Somersby Watermelon дава усещане за вечно лято и обещание за свежест и прохлада. И ви уверяваме, че няма да устоите на неговия уникален плодов вкус!

На открито просто няма как да забравим за сладките приказки с приятели и за да бъде още по-приятно, сред зеленината на градината ще има и удобна Somersby chill зона, в която да се отпуснете със своите разхлаждащи питиета с вкус на диня.

Със Somersby Watermelon доброто настроение на феста е гарантирано, а вие елате, за да се насладите на превъзходния му вкус заедно с нас този уикенд!

С подкрепата на Somersby