Mish Mash Fest

Списанието, на чиято корица можеш да бъдеш и ти!

Списание Dove Real Beauty Magazine разчупва стереотипите и показва истинската красота.

Списанието, на чиято корица можеш да бъдеш и ти!

Кампанията на Dove под надслов „Моята красота. Това съм аз!“ стартира на 8 март с официалното представяне на Dove Real Beauty Magazine – новото списание, което разчупва стереотипите и поставя в центъра на вниманието реални жени. Ще видим жени от България и света, отдали живота си на това да бъдат успешни, уверени, независими, свободни от предразсъдъци и точно заради това истински красиви.

А ние се радваме и за това, че Dove отново ще гостуват на нашия пролетен Mish Mash Fest, където освен с творчеството на най-талантливите български автори ще можете да се запознаете и с най-новото от света на красотата.

Знаем, че моделът за красота, налаган от списанията, има огромно влияние върху женското самочувствие и увереност по отношение на тялото. Dove Real Beauty Magazine е създадено, за да възвърне баланса, да премахне непосилните очаквания спрямо жените и да им помогне да си припомнят собствените си постижения и успехи.

Списанието излиза в един-единствен брой, а корицата му може да бъде персонализирана – всяка жена има шанса да грее на нея от своя личен брой. Между страниците му тя няма да прочете съвети за това как да стане по-красива, по-слаба, по-секси, а ще се срещне с историите на жени, които харесват и обичат себе си въпреки външните несъвършенства. Тези жени са интересни, уверени, успяващи в нещата, които правят. Те се чувстват добре в кожата си, следват мечтите си, постигат целите си с усмивка и самочувствие. Те са пример и вдъхновение.

В Dove Real Beauty Magazine ще ни посрещнат мъдростта на Цветана Манева, историята на европейската и световна шампионка по бокс Станимира Петрова, харизмата на актрисата Ева Тепавичарова, искреността на специалиста по реклама Дани Блажева и разказите на няколко вдъхновяващи чуждестранни дами. Не е пропусната и мъжката гледна точка.

А как всяка жена може да бъде на корицата? По време на кампанията инсталация с форма на списание ще бъде на разположение за снимки в Мол Сердика, етаж 1. Всяка жена, която се включи, само след няколко минути ще държи в ръце уникално издание на Dove Real Beauty Magazine със себе си на корицата.

Уеб формат на списанието можете да разгледате на https://dovemybeauty.bg/. Ако желаете да споделите впечатления и коментари по темата за истинската красота, можете да го направите в социалните мрежи под хаштаг #dovemybeauty.

И не пропускайте вълнуващата среща с Dove на предстоящия Mish Mash Fest - Spring Edition. Ще ви очакваме на 31 март и 01 април в Център за култура и дебат „Червената къща“ на ул. „Любен Каравелов“ 15, от 10 до 19 часа.

С подкрепата на Dove