Несесер

Стерилна козметика Avène - нежната грижа, на която всички можем да се доверим

Avène Tolérance Extrême за ежедневна грижа постига максимален резултат чрез семпъл ритуал.

Стерилна козметика Avène - нежната грижа, на която всички можем да се доверим

Less is more е максимата в момента във всяка сфера на живота. Това се отнася и до козметиката, която избираме. Често алергиите и раздразненията по кожата се предизвикват най-вече от стабилизиращите даден продукт агенти и от парфюмите в него, които вече отчайващо дълго са "необходимото зло" в козметиката. Продуктът-мечта би бил този с малко на брой основни съставки, който постига целите, за които е създаден, без да съдържа консерванти, и в същото време поддържа трайност, след като е отворен и е вече в досег с външната бактериална среда.

Дерматологични лаборатории Avène дават гениален отговор на тази доскорошна утопия – вместо да търсят нови видове консерванти, те подобряват технологията на производство и опаковане така, че формулите остават в стерилна среда, независимо че опаковката е отворена. А щом може да се поддържа стерилна средата в продукта, няма нужда от консерванти.

Четирите продукта в серията съдържат максимум 7 съставки. Основата на всеки продукт винаги е Термалната вода Avène, към която са добавени хидратиращ агент, фиксиращ водата в кожата, и селекция емолиенти. Формулите са въздушно леки, наподобяващи структурата на кожата, което позволява пълно сливане, а усещането е за лекота и свободно дишане на кожата, като в същото време микрофлората й е напълно защитена.

Всичко, от което кожата ви се нуждае в три семпли стъпки:

Tolérance Extrême – почистващо мляко

Почистващото мляко е първата стъпка – съдържа микро фини капчици липиди, почистващи перфектно и оставящи кожата чиста, хидратирана и успокоена, а употребата му увеличава ефекта на емулсията и на крема от серията. Продуктът съдържа само 7 съставки.

 

Tolérance Extrême – емулсия

Емулсията е скъпоценният камък на серията. Едва нанесена на лицето, ултра свежата млечна текстура се разтапя мигновено върху кожата, оставяйки нежен финиш. В нея Термалната вода Avène е налична в особено висока степен. Това й позволява да разкрие напълно своята успокояваща сила, която в съчетание с физио-съвместими емолиенти прави емулсията най-впечатляващото въплъщение на фюжън хидратацията. Употребява се сутрин и вечер и има само 6 съставки.

 

Tolérance Extrême – крем

За кожа, която се нуждае от повече комфорт, кремът е подходящ за употреба сутрин и вечер. Богатата текстура съдържа ултра фина дисперсия на капчици масло във водна фаза, което позволява пълноценно сливане и комфортен кадифен нелепнещ финиш върху кожата. Резултатът е успокоена и хидратирана кожа. Кремът съдържа само 7 съставки.

 

Tolérance Extrême – експресна маска

Маската осигурява интензивно успокояване и експресна хидратация на кожата. Нанася се в плътен слой на лицето и след кратка почивка от пет минути кожата вече е готова да се изправи пред предизвикателствата на новата седмица.

 

С подкрепата на Avène