Mish Mash Fest

Вълшебният и благоуханен свят на ароматерапията

Mish Mash Fest - Spring Edition

Вълшебният и благоуханен свят на ароматерапията

Снимка: "Ароматни мечтания"

На пролетното издание на Mish Mash Fest при "Ароматни мечтания" ще ви очаква вълшебният и благоуханен свят на ароматерапията.

"Ароматни мечтания" е проект, зад който стоят две енергични дами, Ива и Руми, които са запленени от необятния свят на натуралните аромати. Работата с маслата за тях е любов, емоция, сбъдната мечта, медитация, щастие и вдъхновение.

Техните натурални продукти са направени с много любов от висококачествени базови и етерични масла, защото момичетата вярват, че само така можем да постигнем желания резултат – здрава и сияйна кожа!

А на феста този уикенд ще предложат продукти, съобразени със смяната на сезоните, с нуждата от адекватна грижа за кожата и с подготовката ѝ за летните месеци. Съставът на всеки продукт е композиран внимателно, за да отговори на конкретни цели, но и за да достави удоволствие на сетивата – приятен аромат и кадифено усещане при нанасянето му.

Потопете се в магичния свят на ароматерапията на Mish Mash Fest - Spring Edition. Ще ви очакваме на 31 март и 01 април в Център за култура и дебат "Червената къща" на ул. "Любен Каравелов" 15, от 10 до 19 часа.