Mish Mash Fest

Вечно лято: Михала от Mihha

Срещаме ви отблизо с няколко момичета, които преследват слънчевите си мечти.

Отдавна мечтаем за вечно лято и решихме да ви срещнем отблизо с няколко прекрасни момичета, които като нас преследват слънчевите си мечти. Те са суперталантливи и създадоха за рубриката по нещо много специално, вдъхновено от новия свеж вкус Somersby Watermelon. Нещо, което нашепва лято и приключения, за да съхраним за по-дълго спомена за любимия сезон.

Ред е на Михала от Mihha, ето какво ни разказа тя...

Коя е Михала тук и сега?

С две думи, мечтател приключенец. Открила съм за себе си, че когато силно искам нещо, то рано или късно се случва, затова не спирам да вярвам. Пътувам често и обичам да приемам нови предизвикателства, за да видя къде ще ме отведат. Мога да кажа, че в момента съм на пълни обороти, изследвам нови територии в професионален и личен план и се уча да се справям с времето, което някак все не ми стига.

Как се роди Mihha? Как започна всичко?

От силната ми нужда за свобода и творческа себеизява. През годините натрупах практически опит в различни сфери на дизайна и най-вече като дизайнер на бижута за известната марка Lallo Treasures. Там открих, че продуктовият дизайн е нещото, което ме вълнува и ми доставя истинско удоволствие. Появи се и нуждата от независимост и повече свободно време. В началото беше голямо предизвикателство да открия собствения си стил и да разчитам само на себе си, но с постоянство и вяра Mihha се случи.

Как ти хрумват новите идеи?

Идеите ми идват спонтанно, вдъхновени от случка, настроение или просто усещане. Силно се впечатлявам от цветове и форми и как те се съчетават в пространството. Вдъхновявам се и от интересни хора, като тип индивидуалност, пасваща си с точно определен тип аксесоари.

За какво лято мечтаеш?

За дълго и непредсказуемо.

От какво е вдъхновена новата лятна колекция аксесоари?

Напоследък имах доста интересни случки с пауни, много забавни птици! Не знам дали точно от тях съм се вдъхновила, но е факт, че за това лято съм подготвила свежи бижута с препратка към тропиците, екзотиката и пауните.

Къде можем да я видим/открием?

Бижута от новата ми колекция можете да намерите в няколко арт магазина в София, като magazinche.com, Punto Art Bazaar, Това място, Галерия Лале и други.

Как освежаваш най-горещите дни и вечери?

По възможност в планината, из прохладните гори и ледените поточета.

С подкрепата на Somersby