Момичешки тайни

Водните момчета

Под елемента Вода са родени мъжете Рак, Скорпион и Риби.

Водните момчета

[[more]] Мъжете, родени във водните знаци Рак, Скорпион и Риби, са твърде различни едни от други. Ракът е фокусиран върху личната си сигурност, Скорпионът води жестоки вътрешни битки, а Рибите са интуитивни мечтатели, които често се борят с житейските реалности около себе си. Общото между водните хора все пак е тяхната дълбочина и това, че по правило нищо при тях не е такова, каквото изглежда на пръв поглед. Те са предизвикателство и огромна и благодатна възможност за жени, които търсят и предлагат пълна взаимност и отдаване. В противен случай не ви съветвам да се захващате с никого от тях.

Мъжът Рак. Твоят дом е твоята крепост – ама съвсем буквално. Много си притеснен за личната си сигурност и постоянно работиш, за да си я гарантираш. Лошото в случая е, че колкото повече, толкова повече и никога нищо не е достатъчно – нито средствата в банковата сметка, нито запасите от храна (и алкохол!) в килера. Обичаш парите и си пестелив до крайност. По принцип си потаен и недоверчив. Добър психолог си, имаш страхотно чувство за хумор и умееш да се самоиронизираш по брилянтен начин. Можеш да изглеждаш остър и настъпателен, но причината е в огромната ти чувствителност, която се страхуваш да не бъде разкрита. Имаш дарби в областта на изкуството и тънък естетически усет. Добър готвач си, защото готвиш с внимание и любов.

Мъжът Риби. Ти си мечтател и романтик и съчетаваш силна интуиция с интелект. И си нежна душа. От ключово значение за теб е да уцелиш момента, защото това често се оказва решаващо. По принцип имаш нужда от покровители и от точните хора край себе си. Много си емпатичен и трябва да се научиш да поставяш здравословни граници, както и да си осигуряваш време насаме, за да презареждаш батериите. Имаш дарби в сферата на езотериката и мистиката и понякога виждаш бъдещето. Както е трудно да те излъжат, така и често се поддаваш на външни влияния и внушения. Бъди предпазлив с обсебващи хора, защото по неведоми пътища ги привличаш. Като воден знак е възможно да страдаш от алкохолна или друг вид зависимост. Ако усетиш, че тотално не можеш да се контролираш, е добре да вземеш крайни мерки. За теб е много важно да се научиш да се грижиш за себе си и в най-ежедневния, и в чисто духовен смисъл – на първо място чрез безмилостна профилактика на средата и на хората, които допускаш по-близо. Уповавай се на реалистите и работи с тях за постигане на мечтите си, но не им позволявай да те използват или да ги потъпкват!  

Мъжът Скорпион. Ти си най-мистериозният знак от зодиака и си жива енигма. Дори и за себе си. Изтъкан си от силни и понякога пагубни страсти, които настойчиво криеш под наглед спокойната си външност. Притежаваш уникално самообладание и самоконтрол, които могат да бъдат животоспасяващи в екстремни ситуации. Ти живееш за крайностите и ги изследваш с нестихващо любопитство, защото те те зареждат и изразяват. Можеш да бъдеш безкрайно честен и затова е най-добре тези, които не са готови да чуят истината, да не те питат за суровото ти мнение. Няма да им го спестиш. Ти си роден психолог, от малък си наясно как стоят нещата и не си склонен да се бориш с вятърни мелници. Съчетаваш страст с разум и имаш силно чувство за лично достойнство. Когато имаш цел, я преследваш неуморно, без да се интересуваш „какво ще кажат хората“. Толерантен си към останалите и не обичаш да се бъркаш в чужди работи, но не позволяваш намеса и в собствените си. Според теб всеки живее според личните си разбирания и отговаря само за себе си – пазиш това като лично свое право, но и като право на всеки друг. Имаш мания за отмъщение, която ти е трудно да контролираш, дори когато трябва. В това отношение някои Скорпиони стигат до крайности и дори са способни да провалят живота си.

 

Невена е завършила международни отношения, тя е учител и коуч. Големите й страсти са астрологията и номерологията. Тя обича да изследва човека и да търси и намира истинското и доброто във всеки. Което винаги я кара да се усмихва. Може да научиш повече за нея, както и да си поръчаш личен хороскоп на https://ginga-horoscope.com/.