Момичешки тайни

Водните момичета

Под елемента Вода са родени момичетата Рак, Скорпион и Риби.

Водните момичета

[[more]] Тихите води са най-дълбоки, казват. А дали е вярно, всеки преценява сам за себе си. Но ако подходим към въпроса астрологично, за мен това определено е така. Под елемента Вода са родени момичетата Рак, Скорпион и Риби. Те носят противоречиви качества – видимо са нежни и раними, но когато се наложи, могат да са изключително твърди и борбени. Отлични психолози са и ако успеят да се научат да плуват в океана на собствените си емоции, еххх, хубави неща ги чакат.

Момичето Рак. Ти изглеждаш плаха и мълчалива. Истината е, че виждаш и чуваш всичко и имаш нужда от време, за да се ориентираш в нова ситуация и да си направиш изводите. Отличен психолог си, но не обичаш другите да се опитват да те анализират. Можеш да бъдеш разпозната по бурния ти смях, който избухва от нищото, когато някой каже нещо особено остроумно. Имаш силни протективни инстинкти и когато някой си позволи да заплаши някого, когото обичаш, става лошо. Твоите чувства са дълбоки и искрени, не позволявай на никого да си играе с тях на никаква цена. Постарай се от време на време да се разкриваш пред другите, само по този начин ще намериш приятели.

Момичето Скорпион. Ти си силна личност! Имаш желязна воля и трезв поглед върху нещата, което ти позволява, когато пожелаеш нещо, да го постигаш с лекота. Излъчването ти е магнетично и омагьосва хората. Постарай се да стоиш далеч от интриги и да не си играеш с хората, защото възмездието няма да ти хареса. Самата ти не обичаш да те разиграват. Имаш силен и проницателен ум и те вълнува човешката природа. Невинаги те радва това, което виждаш, но винаги знаеш как да го използваш в своя полза. За теб е твърде лесно да играеш само за себе си, така че си потърси кауза, която истински те вълнува, и й се отдай. Удовлетворението от успехите ще бъде неописуемо!

Момичето Риби. Ти си хем невинно дете, хем неземен мъдрец. Идеалист си до мозъка на костите си и това е както твоята сила, така и най-голямата ти слабост. За теб е немислимо да живееш само за себе си и не трябва да го правиш. Светът на идеите е твоето царство. Най-добре е да си намериш партньор от земните знаци (Телец, Дева, Козирог), който да ти помогне да реализираш някои от тях. Но в никакъв случай не позволявай на другите да те използват за своите цели! Живей в света на идеите, но от време на време слизай и на земята – за да ни видиш, а и за да ни донесеш малко вдъхновение. 

 

Невена е завършила международни отношения, тя е учител и коуч. Големите й страсти са астрологията и номерологията. Тя обича да изследва човека и да търси и намира истинското и доброто във всеки. Което винаги я кара да се усмихва. Може да научиш повече за нея, както и да си поръчаш личен хороскоп на https://ginga-horoscope.com/.