Момичешки тайни

Въздушните момичета

Под елемента Въздух са родени момичетата със знаци Близнаци, Везни и Водолей.

Въздушните момичета

[[more]]Под елемента Въздух са родени момичетата със знаци Близнаци, Везни и Водолей. Всички те са много различни, но общото между тях е лекотата, с която боравят с езика, със знанието и с идеите, особено с новите идеи. Мисълта им е крилата, това са хора на бъдещето и проводници на новото и напредничавото в света. Те могат да бъдат пословично рационални, но са и хората, които могат да виждат в перспектива.

Момичето Близнаци. Ти си владетелят на езика и на езиците по принцип! Обичаш словото и умееш да говориш или да пишеш, или и двете. Чуждите езици също ти се удават. Близнакът си е близнак и често усещаш в себе си тази двойственост, която хем ти помага да излизаш от ситуации, хем ти пречи, когато трябва да вземеш решение. Бягай от хора и места, които те карат да се чувстваш раздвоена, и търси това, което ти носи единство на ума и сърцето. Научи се да правиш разлика между страстта, която те вдъхновява, и тази, която те унищожава.

Момичето Везни. Ти знаеш какво е хармония и как да я постигнеш. Естествено, невинаги си в равновесие. Имаш желязна, чисто мъжка логика и в спор можеш да защитиш и двете гледни точки, което често и правиш. Би станала отличен дебатьор. Имаш екстремна жилка, обичаш да изследваш крайностите и това ти отива. Но за теб е добре да познаваш центъра си и редовно да се завръщаш в него, за да черпиш енергия. Не забравяй да се грижиш и за себе си, както го правиш за другите – умно, отдадено и с любов.

Момичето Водолей. На колкото и години да станеш, ти винаги си оставаш момиче! Пазиш момичешкия си огън, любопитство и откривателски дух. Личната ти свобода е неприкосновена, не търпиш обсебване или командорене от никого. Ако можеш, работи самостоятелно или на свободна практика, защото това е твоят начин. Ти си изключително умна и прозорлива, обичаш новостите и си уникален експериментатор. Моят съвет е да опиташ да не се намесваш в чужди неща и да не даваш непоискани съвети. Ти най-често мислиш доброто, но по този начин обикновено си печелиш врагове. Когато те попитат за мнението ти, се опитай да го дадеш по деликатен начин. Всичко е важно – и съдържанието, и формата.

 

Невена е завършила международни отношения, тя е учител и коуч. Големите й страсти са астрологията и номерологията. Тя обича да изследва човека и да търси и намира истинското и доброто във всеки. Което винаги я кара да се усмихва. Може да научиш повече за нея, както и да си поръчаш личен хороскоп на https://ginga-horoscope.com/.