Градски находки

YoYo Fabric – текстилни продукти, които те подсещат да мечтаеш

Всички текстилни продукти, са индивидуално десенирани с еко бои, отговарящи на европейските стандарти, и съчетават в себе си традиция и най-новите тенденции в съвременната графика и дизайн.

YoYo Fabric – текстилни продукти, които те подсещат да мечтаеш

Попаднах на невероятните текстилни продукти на YoYo Fabric на един базар за ръчно изработени подаръци от български дизайнери и творци. И се влюбих в тях от пръв поглед. Трябва да си призная, че дълго време избирах какво точно да купя, защото всичко беше толкова цветно, красиво и изработено с много старание и внимание към детайла.[[more]]Всички текстилни продукти, са индивидуално десенирани с еко бои, отговарящи на европейски стандарт. Съчетават в себе си не само традиция, но и най-новите тенденции в съвременната графика и дизайн. Формите и изображенията са най-различни, но винаги те подсещат да мечтаеш! Да мечтаеш за детството, за игрите, за цветовете и за безгрижието.

И веднага разбираш, че дизайнерските играчки, кукли и аксесоари, продуктите за декорация, текстилните брошки и миниатюрни бижута, са създадени ръчно, с много любов, за да радват и вдъхновяват. И са желаният подарък както за малки принцеси, така и за прекрасните им майки, за вас или за най-добрите ви приятелки и любими хора.