Момичешки тайни

За щастливата жена, която не спира да твори себе си и красотата си

Време е да се усмихнем на отражението си в огледалото!

За щастливата жена, която не спира да твори себе си и красотата си

[[more]] Днес настъпва най-женственият месец в годината. Женствен, защото често е непредсказуем и своенравен, но и защото е носител на пролетта – съзидателното начало както в природата, така и у всяка от нас. Захвърляме дебелите дрехи в най-отдалечения ъгъл на гардероба и след ленивата и монотонна зима се настройваме за свежо разцъфване на женствеността и творческата ни сила. Във въздуха започва да се долавя едно трепетно вълнение, нетърпеливо очакване на нови емоции, срещи, приключения, мечти, които щастливо ще прелеят в любимото ни лято. Готови ли сте за всичко това, момичета?

Може би отговорът на някои от нас ще е донякъде колеблив. Изминала е още една година. Тези дванайсет месец са оставили неизменния си отпечатък върху тялото и лицето ни. Огледалото показва няколко нови бръчки, мисълта за които, нека бъдем откровени, е в състояние да отнеме от устрема и самочувствието ни. Добрата новина е, че март е избран за специален месец от една от най-любимите ми марки козметика – Дерматологични лаборатории Avène, които като комплимент към всички нас до края на месеца ще предлагат цялата гама свои продукти с 20% отстъпка. А знаем, че Avène имат дългогодишни традиции в грижата за кожата на лицето. В този женствен месец те ни напомнят за своята анти-ейдж серия PhysioLift, в сърцето на която стои нов авангарден подход, вдъхновен от науката и изкуството на архитектурата. С негова помощ можем да устоим на хода на времето.

Петте продукта от анти-ейдж серията PhysioLift имат реконструиращо архитектурата на кожата действие. То се дължи на използваните три основни съставки (AscofillineTM, Моно-Олигомери на Хиалуронова киселина, Ретиналдехид), както и на тяхното количество и съотношение, което е прецизно изчислено с оглед на максимална ефективност. Ексклузивното трио позволява зареждане на кожата с колаген, хиалуронова киселина и витамин А, които изграждат нейната структура. В резултат бръчките са изгладени, кожата е видимо по-млада, стегната и с възвърнат блясък, а онази година в повече е вече мит.

PhysioLift е 24-часова програма, включваща пет грижи за нова архитектура на кожата, като продуктите са обогатени с Термална вода Avène, а докосването на текстурите им е истинско удоволствие за всеки тип кожа, дори и за най-чувствителната. PhysioLift PRECISION е филър, коригиращ видимо най-изразените бръчки и дълбоки бразди (чело, между веждите, пачи крак, назолабиална област, контур устни). PhysioLift JOUR изглаждащ крем и изглаждаща емулсия се нанасят сутрин на лице, шия и деколте. Имат повдигащ, стягащ и озаряващ ефект. Емулсията е подходяща за нормална към смесена кожа, а кремът – за суха кожа. PhysioLift NUIT е нощен балсам, който се нанася вечер на лице, шия и деколте, като подсилва стегнатостта на кожата, намалява изразените бръчки и уморения вид. PhysioLift YEUX е предназначен за околоочния контур и действа в посока попълване на бръчките, стягане на кожата, намаляване на торбичките и тъмните кръгове.

Време е за щастие, творчество и красота, момичета! Време е да се усмихнем на отражението си в огледалото!

С подкрепата на Avène