Защо Камерън Диас излиза от киното

Защо Камерън Диас излиза от киното

Кадър от "Ваканцията"

СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

Със 100 милиона долара нетно богатство Камерън Диас едва ли ще изпита каквато и да е нужда да работи повече, но новината, че напуска киното, не ме изпълва с радостен възторг.

В Холивуд рядко е имало толкова слънчева и симпатична актриса. А почти всички филми, до които Камерън Диас се е докоснала, са блокбастъри. „Маската”, „Ангелите на Чарли”, „Ах, тази Мери”, „Сватбата на най-добрия ми приятел”, „Шрек”, „Ваканцията”, „Да бъдеш Джон Малкович”, „Ванила Скай”, „Бандите на Ню Йорк” и един от любимите ми филми, „Нищо общо”, където играе редом с Тони Колет.

 

 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

 


Филмографията й е пъстра, не й липсват участия и в независими продукции като „Тайната вечеря“, „Да почувстваш Минесота“, „Тя е жената!“ и „На повърхността“.

Личният й живот е бурен, сред връзките й са такива с Мат Дилън, Джаред Лето и Джъстин Тимбърлейк. Когато жълтата преса започва да твърди, че изневерява на Тимбърлейк, Камерън не си поплюва, а съди и получава значително обезщетение за клевета от
American Media Incorporated, след като National Inquirer публикува фалшива новина.

През 2014 г. Камерън намери голямата любов в лицето на китариста Бенджи Мадън, с когото я запознава Никол Ричи, и оттогава няма интерес към Холивуд, а към семейния живот. 

 

 

Според нейната приятелка Селма Блеър 45-годишната Камерън е приключила с Холивуд и няма планове да се връща на екран. Всъщност миналата седмица, по време на партито на Vanity Fair след Оскарите, Селма отговори на въпроса дали ще има продължение на „Най-сладкото нещо” така: „Онзи ден обядвахме с Камерън Диас и говорехме за филма. Аз бих искала да има продължение, но Камерън се е оттеглила от киното и е приключила с това... Искам да кажа, тя няма нужда да прави повече филми, има страхотен живот и не знам какво трябва да се случи, за да се върне назад.”

 

 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

 

 

 

 

Елена е щастливо градско момиче, хранещо най-разностранни интереси. Много е сериозна. Не съвсем. Постоянно редактира и започва наново. Не пуши, не пие. Чувства се вкъщи навсякъде, където има Wi-Fi. Повече от Елена можете да намерите на Facebook страницата My Italian Days.