Момичешки тайни

Земните момчета

Под елемента Земя са родени мъжете Телец, Дева и Козирог.

Земните момчета

[[more]] Мъжете с елемент Земя (Телец, Дева и Козирог) са стабилни и реални хора. Те държат на традициите и семейството, на които се уповават и от които черпят своята сила. За тях работата, дългът, отговорността са на първо място, което често ги превръща в отявлени кариеристи. Те умеят да градят – семейство, социално положение, професионален възход, и обикновено залагат на стабилни основи. Инатът и на трите зодии е пословичен и по правило им носи проблеми. Има същностна разлика между постоянство и инат, която често им убягва.

Момчето Телец. Ти обичаш сигурността и стабилността – във всичко. Влюбваш се бавно, но дълбоко, след което ставаш много щедър и настойчив. Ако си решил да спечелиш някоя жена, тя трудно ще ти устои. Работиш много в свой по-бавен ритъм. Не обичаш и не позволяваш да те пришпорват. Добре и правиш. Обичаш хубавия живот и можеш да се наслаждаваш на простите удоволствия. Можеш да си ужасен инат, както и да избухваш и в яростта си да мачкаш всичко по пътя си. Давай редовен и навременен израз на недоволствата си, за да няма жертви.

Момчето Дева. Ти си перфекционист, който изпипва всичко в работата си и който обича да вижда същото и у другите. По-скоро си практичен реалист отколкото романтик. Обичаш работата и професионалните си успехи, с които се гордееш и за които често живееш. Умът ти е като машина, която прави бърз и безмилостен анализ на хора и ситуации. Умееш да се възползваш от възможностите и умело да лавираш при нужда. Постоянен си и търсиш и цениш постоянството при партньора. Държиш на перфектния външен вид и маниери и се съобразяваш с условностите в обществото.

Момчето Козирог. Ти си стабилен, амбициозен и постоянен. Трудностите не те плашат, умееш бавно и методично да работиш за постигане на целите си. Обичаш традициите и сигурността. Имаш скрита същност на романтик, който обича похвалите, но ревностно я криеш. Винаги действаш добре обмислено и не би се оженил или предприел друга решителна стъпка прибързано. Склонен си да говориш едно, а да вършиш друго, което не остава незабелязано, a и не ти отива. Постъпките ти са достатъчно красноречиви и околните бързо се научават да съдят по тях. Добре е да се научиш да даваш външен израз на чувствата си, защото по принцип хората не четат мисли. А големият губещ накрая ще си само ти.

 

Невена е завършила международни отношения, тя е учител и коуч. Големите й страсти са астрологията и номерологията. Тя обича да изследва човека и да търси и намира истинското и доброто във всеки. Което винаги я кара да се усмихва. Може да научиш повече за нея, както и да си поръчаш личен хороскоп на https://ginga-horoscope.com/.