Автор: Милла Иванова

Милла Иванова

Казвам се Милла Иванова – дългогодишен журналист със сбъдната мечта. 

Силната ми интуиция и усета за хората са силните ми страни и не се колебая да ги използвам, за да премина и през най-залостените врати. А английският, френският и немският са ми първи помощници, когато работя по любимите ми теми – от международните новини. Така станах и партньор на Euronews, Франция, с лекота работя за азиатски медии, на които съм кореспондент, също съм флийлансър за чужди издания.   

Имам над 20-годишен опит в телевизията, вестниците, радиото и онлайн медиите. Всичко това обаче не стига на широката ми душа и от дълбок интерес към храната и кулинарията и в процеса на отглеждане на трите ми деца, се роди проектът "Малкият готвач" – движение за кулинарни събития за деца и родители. 

Луда меломанка! Обожавам рок концертите, но и класическата музика, защото свиря на пиано от малка. Готова съм да яхна самолета за първия шантав концерт, защото съм и ненаситна в пътуванията. Както и в карането на ски – нещо, за което едва ли някога ще остарея. Мечтая да се науча да карам хавайски сърф и... да летя в космоса.

Дотогава ще уча постоянно новостите на живота и не се страхувам да съм на гребена на вълната, докато живея смислено, качествено и щастливо!

Пиша за всички обществено значими теми и държа на високите стандарти на журналистиката. Защото още вярвам в нейната сила!