Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.

Европейските сериали, които трябва да следите

Европейските сериали, които трябва да следите
СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

Знаете, че сме фенове на стрийминга и HBOGO, а това, че сега обединяват в една секция европейските продукции, е голяма новина за киноманите. Ориентацията в огромното меню на платформата е по-лесна, а това, че се акцентира върху оригинални продукции от региона (включитлено хърватския сериал "Успех" чийто режисьор е носителят на „Оскар“ Данис Танович) ни дава възможност да се обогатим, но и да сравним качеството от тази и от другата страна на oкеана.

Подбрали сме 9 европейски сериала, включително от страни с традиционно много силно кино, така че не се тревожим изобщо, че "Няма какво да се гледа". Има, има много!

„Заслепени от светлините“ (2018) – сезон 1

Тази полска продукция е базирана на бестселъра на Якуб Жулчек, който проследява една седмица от само на пръв поглед перфектния живот на Куба. В рамките на 8 едночасови епизода отчаянието на този мистериозен дилър на кокаин ще го доведе до съдбоносен избор. Дали ще остане, за да поддържа зависимите си клиенти, или ще замине за Аржентина, за да започне нов живот, вижте сами.

Габриела е Везна, която обича да има задачи, затова не се затруднява да поддържа няколко баланса едновременно – между момичето от село, защото е израснала там, и момичето от града, което е днес; между изучаването на PR и практикуването му; между поезията в душата си и прозата на задушаващите делници. Страхува се от тъмното (затова се старае да внася светлина), от неверни приятели (...