Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.

„Инстинкт“ върви с чаша чай

„Инстинкт“ върви с чаша чай
СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

Едно от готините неща в „Инстинкт“ е, че не ви натоварва по никакъв начин. Да, историята е предимно за разкриване на убийства, но никак не е тежка, а създателите определено са пестили червената боя и стрелбите за сметка на присъствието на големия Алън Къминг. Тук той играе ексцентричния професор Дилън Рейнхарт, който съдейства на полицията в лицето на партньорката си Лизи (Божана Новакович), за да разкрият различни усукани случаи. И всичко това – на фона на Манхатън, разбира се.

Той е щастливо омъжен за един много хубав бивш адвокат, който има бар и понякога участва в разкриването на убийствата, а тя има разни сложни лични проблеми, които не й позволяват да се доверява много-много на мъжете. Двамата се откриват и като едни Шерлок Холмс и доктор Уотсън се впускат в решаването на криминални пъзели (всеки от които е в рамките на един епизод). В епизодите се засича и Упи Голдбърг. Тя играе издателката на книгата, която професорът така и не пише, което внася още един нюанс колорит към сюжета.

Да, звучи познато, звучи като гледано много пъти, но всъщност е свежо и не омръзва. Алън Къминг си има свое шоу, за пръв път в главната роля на сериал е гей, играещ семеен гей, и това си е събитие. Божана Новакович е симпатична, миловидна и със сигурност ще има нещо между нея и бившия агент на ЦРУ Джулиан (Навин Андрюс, познаваме го от „Изгубени“), който помага на нашия Шерлок зад кулисите.

Разбира се, Алън Къминг е просто идеалният мъж, който да бъде стилизиран с безчет шапки, шалчета, изрядни и оригинални костюми, шлифери, и изобщо му отива да бъде облечен като ексцентричен английски джентълмен от глава до пети. Специални поздрави от мен на художника по костюмите, който намира начин да го облече и в кожено яке, от което изглежда дори още по-симпатичен. Това и присъствието на Алън в крайна сметка издигат нещо стандартно до нещо специално. Препоръчвам с чаша чай и нещо за похапване.

Сега по FOX Crime.

 

Елена е щастливо градско момиче с много и разностранни интереси. Много е сериозна. Не съвсем. Постоянно редактира и започва наново. Не пуши, не пие. Чувства се вкъщи навсякъде, където има Wi-Fi. Повече от Елена можете да намерите на Facebook страницата My Italian Days.