Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.

Внимание! Високи секси мъже на екран

Внимание! Високи секси мъже на екран

Снимки: HBO Bulgaria

СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

Има ново селебрити семейство, което, слава Богу, отклонява вниманието от фамилия Кардашиян. Всички сме много доволни от това, защото и очите, и инстинктът ни за качествено кино получават това, което желаят.

Шведският актьор Стелан Скарсгард и синовете му властват на телевизионния екран. Може да ги гледате по HBO GO, a може и да ги разгледате в нашата галерия. 

Ако това семейство има една отличителна черта, то това със сигурност е височината. Да не пропуснем да отбележим и актьорските заложби. Гледайте и новия сериал "Касъл Рок" по Стивън Кинг с Бил Скарсгард. Те са и по всяко време онлайн на hbogo.bg.

 

Деница Стефанова е повече момиче от града, отколкото журналист, въпреки че има 7-годишен опит зад гърба си в различни медии. Преди време решава да зареже професията и да започне да участва в нещата, които допреди само е отразявала с камера и микрофон или с диктофон и фотоапарат. Днес отново захваща познатите оръдия на труда плюс клавиатурата, за да ни покаже какво е научила от другата страна, да н...