Градски находки

5 места в София, в които лаптопът ви е добре дошъл

В последните години да използваме co-working места, в които да работим, се превърна в повече от нормално.

В последните години да използваме co-working места, в които да работим, се превърна в повече от нормално. С навлизането отново на home office начина на работа, да разнообразяваш с някое кафе или пространство е от жизненоважно значение, особено ако не искаме да се побъркаме вкъщи. Независимо дали си фрийлансър, имаш малък бизнес или просто работиш от вкъщи, разгледайте нашата селекция от местенца, в които лаптопът е добре дошъл: 

Networking Premium Rakovski 

Networking Premium е елегантно споделено пространство, работно място, на което искате да отидете, повече от обикновения офис, понякога по-добро от дома, място, където сте заобиколени от хора с еднакво мислене, общност, която можете да наричате Семейство.

Преимуществата, които предлага, са: 24-часов достъп, силно общество, паркинг, зала за събития, хотел, глобална мрежа и още много други. Повече информация може да откриете тук.

 

BIZ HUB COWORKING SPACE

Локацията е в бизнес района на София, на крачка от Летище София, в непосредствена близост до European Trade Center and The Mall, Capital Fort, Garitage Park, Business park. Изключително комуникативно място с обществен безплатен паркинг, метростанция Младост 3 и много автобусни линии и 800 кв.м. открита тераса! Срещу месечна такса получаваш кафе, чай, филтрираща система за вода (стайна, студена, газирана и гореща), събития, гейминг зона (тенис на маса, дартс, джаги, бордни игри), зони за релакс, библиотека, безплатен обществен паркинг, зали за срещи, събитиен мениджмънт, супер бърз интернет (две самостоятелни връзки с до 1gbit/s скорост), принтер/ скенер, телефонни будки, напълно оборудвана кухня + отделна трапезария с вентилация. Всички цени са на човек, без включен ДДС.     


Networking Premium Vitosha

Разположено в пешеходната част на булеварда, пространството е в близост до трите линии на метрото и с гледка към Витоша. Страхотен бленд кафе, чай, бира и бутиково вино консумираме безплатно и колкото ни душа иска на територията на всички локации. Електрическите скутери също са на наше разположение. А знаеш ли, че до 5 години ще имаш достъп до над 20 локации от веригата Networking Premium по целия свят?

This Way

THIS WAY Coworking отразява симбиозата между бизнеса и креативността, изкуството и науката, работата и забавлението, визуалната симетрия и разнообразния дизайн, иновативните стартъпи и корпоративните лидери. Coworking. Seriously. не е просто мото, а философия за живот. Мястото е проектирано, за да трансформира работния процес и да ти помогне да постигнеш баланс между професионалния и личния живот.

Betahaus Sofia

Betahaus е първият споделен офис в България. Това е чудесна алтернатива на традиционния офис и работата от вкъщи. Можеш да го ползваш и като място за срещи с екипа си или с клиенти. Разполага с coworking локации в София с невероятни гледки. Можеш да избираш между емблематичните сгради на Съюза на Българските Художници на ул. Шипка 6 и последния етаж на бившата Учителска каса на площад Славейков