Градски находки

5 места за кафе, в които да започнем уикенда си

Подаваме и двете си ръце, за да ги стоплим с чаша от най-доброто specialty coffee, което присъства в града ни.

5 места за кафе, в които да започнем уикенда си

Снимка: Pixabay

Лекуваме лошото време с топли, енергизиращи и положително зареждащи напитки. Подаваме и двете си ръце, за да ги стоплим с чаша от най-доброто specialty coffee, което присъства в града ни.

Търсим местата, на които то е задължително с доказан произход, прясно изпечено е и е приготвено от добре подготвени и усмихнати баристи. 

CAFÉ PARALLEL 43

Любов към живота, тялото и духа намираме в Café Parallel 43. Веган специалитети и десерти, разнообразие от топли напитки и чудесно кафе – всичко е поднесено с послание, смисъл и внимание.

COFFERO

Тук ви очаква най-доброто кафе от най-разнообразни географски точки. Изберете любимото си кафе и отнесете пакет от него и у дома. Опитайте и страхотния чай и топъл шоколад.


DREKKA

Specialty coffee shop селектира кафе и чай от близо и далеч, които заслужават специално внимание. Тук намираме и аксесоарите, които да допълнят колекцията на всеки ценител на напитките. 

PERCOLATE

Percolate е уютният coffee shop на ул. „Асен Златаров“ 19, който сплотява обитателите на квартала около хубавото сингъл ориджин кафе от цял свят. Към това можете да добавите и прясно изпечените шоколадови и лимонови мъфини, бисквитите с парченца шоколад, селекция­ та от занаятчийски шоколади и внимателно подбраните чайове. За вас става само да изберете дестинацията за деня – Куба, Уганда или Бразилия. Не пропускайте и техния уикенд брънч.

 

CHUCKY’S

Емблематичното място за кафе културата на града вече има своите няколко локации. Chucky‘s е пример за перфектно отношение и поднасяне на всички любими чаени и кофеинови напитки.